Ståle og Glen i ny duel

Begge trænere har fået en god start på året. I dag møder Glen Riddersholm for første gang FCK's Ståle Solbakken som AGF-træner.

Mestertrænerne Ståle Solbakken og Glen Riddersholm mødes i dag i Superligaen. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

De velmenende ord er sjældent røget over tungen, når superligatrænerne Ståle Solbakken og Glen Riddersholm har mundhugget i Tv-studier og på sidelinjen på FC København eller FC Midtjyllands hjemmebane.

Men i dag får de drillende kommentarer en ny arena. For mens Ståle Solbakken har haft travlt med at gøre FCK til storfavoritter i kampen om DM-guld, har Glen Riddersholm skiftet det midtjyske ud med Aarhus og AGF.

FCK's første kampe i foråret

3. marts: FCM vs FCK 0-1

28. februar: FCK vs Esbjerg 2-1

Og i dag mødes de så for første gang på Ceres Park til AGF's første hjemmekamp i år.

- De har gjort det godt med ny træner og ny entusiame. De spiller lidt på samme måde som Midtjylland med lange bolde frem mod Duncan, og de er gode på dødbolde og har et stort løbepensum, siger Ståle Solbakken til FCK’s hjemmeside.

God start på foråret

Begge mandskaber har fået en god start på forårssæsonen. To superligasejre er det blevet til for FCK, mens AGF slog SønderjyskE ud af pokalturneringen i midtugen og fik uafgjort mod OB i sidste weekend.

AGF's første kampe i foråret

1. marts: SønderjyskE vs AGF 0-3

26. februar: OB vs AGF 2-2

- Kigger man på tabellen, bliver det en svær opgave. Nummer et mod nummer ni. Men kigger man på de faktuelle tal, er det to hold, der begge har fået en fantastisk start på foråret. To stærke mandskaber, som har nogle kompetencer, som de hver især skal forsøge at dæmme op for, siger Glen Riddersholm til AGF's hjemmeside.

Du kan følge dagens superligakampe i LIGA på P3 fra kl 13.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve