Superligaoprykkeren Silkeborg sikrer et enkelt point i målløst opgør mod SønderjyskE

Oprykkerklubben Silkeborg IF spillede 0-0 med SønderjyskE på hjemmebane i 3F Superligaen.

Silkeborg gjorde mandag comeback i Superligaen efter en enkelt sæson i 1. division ved at spille 0-0 hjemme imod SønderjyskE, som havde den nye tyske træner Michael Boris ved roret for første gang.

Begge hold er udråbt til at blive en del af nedrykningskampen, og kampens resultat var et bevis på, at de to hold niveaumæssigt er ganske tætte.

Til trods for det målfattige resultat, var kampen bestemt ikke kedelig.

Begge hold havde chancer til at score, men skarpheden manglede for begge mandskaber.

Silkeborg kom bedst fra start i opgøret og havde spilovertaget det meste af første halvleg.

Det udmøntede sig i et par pæne forsøg for hjemmeholdet, men gæsterne fra SønderjyskE var bestemt heller ikke uden chancer.

SønderjyskEs nye cheftræner Michael Boris kunne ikke lide alt, hvad han så. (Foto: Henning Bagger © Ritzau Scanpix)

Enkelte perioder bød SønderjyskE sig nemlig også til, men lig for begge hold var, at skarpheden manglede.

Kampbilledet fra første halvleg fortsatte i anden, hvor Silkeborg stadig havde det spillemæssige overtag, men med chancer til begge mandskaber.

Kort efter pausen var hjemmeholdets back Rasmus Carstensen tæt på, mens SønderjyskEs offensivspiller Emil Frederiksen var tættest på for gæsterne midtvejs i halvlegen.

De to holds premiere endte dog uden mål.

Silkeborg-spilleren Rasmus Carstensen, der selv kom til chancer fra sin position på backen, savnede efter kampen kynisme fra sig selv og holdkammeraterne.

- Vi får et point og 0-0, men vi spiller en god kamp. Vi har meget possession og gode muligheder for at score, og det har SønderjyskE også, så det er måske et meget fair resultat.

- Det er klart, vi møder bedre modstandere. Det skal vi lære at matche. Vi skal være mere kyniske på vores chancer. Jeg har flere gode muligheder, hvor jeg skal gøre det bedre på den sidste tredjedel, siger Rasmus Carstensen til TV3 Sport efter kampen.

Begge hold lægger sig i midten af rækken efter første superligarunde med et enkelt point hver.

/ritzau/DR Nyheder

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk