Tidligere landsholdsspiller stiller støvlerne på hylden

Simon Poulsen nåede at spille 31 landskampe for det danske landshold.

Simon Poulsen er færdig med at spille fodbold, og han skal nu være assistenttræner i Sønderjyske. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Den tidligere landsholdsspiller i fodbold Simon Poulsen stopper karrieren som aktiv og bliver i stedet assistenttræner i Sønderjyske.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Den 34-årige fodboldspiller begrunder stoppet med, at kroppen er ved at være brugt efter en lang karriere i ind- og udland.

- Jeg kommer nok til at savne spillet på banen til at starte med, men jeg kan godt mærke på min krop, at den ikke er, hvad den har været. Nu har jeg også fået tingene lidt på afstand i ferien, og jeg føler mig priviligeret over, at jeg har muligheden for at gå direkte over i trænergerningen, så jeg fortsat får en tilknytning til spillet, siger Simon Poulsen.

- Nu startede og slutter min aktive karriere i SønderjyskE, og det betyder meget for mig, at det også er her, at jeg skal starte min nye karriere. SønderjyskE er min hjerteklub, og jeg glæder mig til at give noget tilbage af det, som klubben har givet mig gennem årene, siger Simon Poulsen.

Kan bidrage med erfaring

Den tidligere landsholdsspiller skal desuden være med til at udvikle og forberede de største talenter på overgangen til superligaholdet, fortæller sportschefen i klubben, Hans Jørgen Haysen.

- Det ligger ham helt naturligt at coache de unge spillere, og det har han også gjort som spiller og viceanfører på superligaholdet, og han kan bidrage med sin store erfaring og spillemæssige kvaliteter. Jeg er sikker på, at vi får stor glæde af ham som træner både på superligaholdet og i vores talent-setup for klubbens største talenter, siger Haysen.

Det bliver ikke kun med en ny assistenttræner i klubben, at Sønderjyske går ind til forårssæsonen, da klubben også har ansat Glen Riddersholm som ny cheftræner.