Trecifret millionbeløb på vej i Brøndby-kassen

Brøndby-ledelsen lægger op til massiv kapitalindførsel.

Brøndby IF præsenterede for nyligt endnu et underskud, men nu kan der være flere penge på vej. (Foto: Martin sylvest © Scanpix)

Der er sjældent stille på Vestegnen, der for nylig måtte se cheftræner Thomas Frank sige farvel, da Frank tog konsekvensen af, at bestyrelsesformand Jan Bech Andersen under pseudonym havde svinet ham til på et fanforum.

Samme dag kunne Brøndby præsentere et regnskab med røde tal. Regnskabsåret 2015 bød på et underskud på 17 millioner kroner.

Der kan dog være en stor sum penge på vej til Brøndby IF. Et trecifret millionbeløb kan potentielt blive pumpet ind i klubben.

Det skriver Finans.dk. Releaze TournamentTable Widget

De eksisterende aktionærer kan via en stribe forslag til den kommende generalforsamling i april blive bedt om på et givent tidspunkt at skyde op til 125 mio. kr. ind i klubben, vurderer aktieøkonom Per Hansen fra Nordnet over for Finans.dk.

Skulle de eksisterende aktionærer ikke have lyst til det at forsvare deres værdier i Brøndby ved at tegne yderligere aktier, så kan nye aktionærer melde sig på banen.

- På den ene side giver det nye investorer billedet af, at man køber med rabat, og på den anden side presser man de eksisterende aktionærer til at forsvare deres værdier, siger Per Hansen til Finans.dk.

Brøndby IF forventer at få et underskud i regnskabsåret på 15-25 mio. kr.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve