Uenighed i Brøndby-bestyrelse: Fanforening uden tillid til Jan Bech

Brøndby Supporters Trust har ikke tillid til bestyrelsesformand Jan Bech Andersen efter sag om internetkritik.

Sune Blom, Brøndby Supporters Trusts repræsentant i bestyrelsen, taler med journalister i forbindelse med en tidligere generalforsamling. (Foto: Jeppe BjøRn Vejlø © Scanpix)

Fanforeningen Brøndby Supporters Trust (BST), der har en plads i Brøndbys bestyrelse, skriver på Facebook, at foreningen ikke har tillid til bestyrelsesformand Jan Bech Andersen.

Derfor er foreningens repræsentant i bestyrelsen, Sune Blom, blev bedt om at meddele bestyrelsen, at BST ikke bakker op om bestyrelsesformanden.

- Men givet de sidste dages begivenheder ser vi ikke nogen fornuftig vej frem med Jan Bech som formand for bestyrelsen, skriver foreningen blandt andet i en lang opdatering.

Læs hele Brøndby Trusts indlæg HER. Releaze TournamentTable Widget

Bech: Opbakning fra enig bestyrelse

Der lød andre toner fra Jan Bech Andersen onsdag, da han forklarede sig på et pressemøde, hvor han meldte om opbakning fra en enig bestyrelse.

Hvorfor er det ikke dig,der skal gå?

- Nu har jeg jo opbakning fra en enig bestyrelse og fra medarbejderne, sagde Jan Bech Andersen ved den lejlighed.

Sagen er kommet frem, efter formanden har skrevet negativt om tidligere træner Thomas Frank, tidligere sportsdirektør Per Rud samt en række Brøndby-spillere.

Bech Andersens indlæg er skrevet på et internetforum for Brøndbyfans under brugernavnet "Oscar".

Bidrog til negativ stemning

BST uddyber mistilliden til Jan Bech Andersen.

- Handlingerne er i sig selv uforsvarlige. Vi mener dog, at det er en stærkt skærpende omstændighed, at det ikke er et tegn på et enkelt moments ophidselse.

- Jan Bech har igennem en længere periode tilsvinet centrale personer i Brøndby og forsøgt at bidrage til en negativ stemning blandt målrettede personer.

- Formålet har været meget klart: at fralægge sig det ansvar, der helt tydeligvis lå hos manden for bordenden. Når man ikke er villig til at påtage sig det åbenlyse ansvar for egne handlinger, så er vi ikke i tvivl om, at Jan Bech ikke er den rigtige mand til at stå i spidsen for Brøndby IF, skriver BST

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve