Målfest, vanvidstackling og 30 års jubilæum: Se alt fra fredagens Superliga-kampe

AC Horsens spillede 3-3 med FC Midtjylland, mens Randers slog FCK 3-1 i Parken.

Randers snuppede alle tre point i Parken, mens der var målfest i Horsens. (Foto: Martin Sylvest)

Fredagens Superliga-runde bød på masser af underholding i form af mål, straffespark, røde kort og comebacks.

AC Horsens tog på hjemmebane i mod FC Midtjylland, hvilket skulle vise sig at være noget nær en gentagelse af midtjyderne oplevelse i Lyngby.

I Parken kunne FC København fejre klubbens 30 års jubilæum, da de var vært for opgøret mod Randers FC, og her gik det lynhurtigt fra hjemmedominans til den mulige overraskelse.

Kronjyderne spolerer festen i Parken

Fredagens sene kamp mellem FC København og Randers kom lidt sløvt fra med land. Mest nævneværdigt i første halvleg var, at den tilbagevendte FCK-spiller Mohamed Daramy måtte udgå skadet efter en halv times spil.

Der var få optræk til mål, men den virkelige action lod vente på sig til anden halvleg.

Her kom der så også for alvor gang i løjerne. Først med et hurtigt mål til FC København ved 19-årige Valdemar Lund, men fra da af stod der Randers FC på kampen.

En fejl fra den ellers boldsikre Rasmus Falk efter godt en times spil satte skub i sagerne, og så gik det fra 1-0 til 1-3 på blot 12 minutter, hvilket fik glæden over klubbens 30 års jubilæum til at fordufte i Parken.

Marvin Egho, Frederik Lauenborg og Hugo Andersson stod for scoringerne i Randers' sejr på 3-1 over FCK. Dermed er kronjyderne fortsat uden nederlag i sæsonen.

Se målene fra fredagens kamp i Parken i videoen herunder:

Vild kamp og vanvittig tackling i Horsens

Fredagens tidlige kamp mellem AC Horsens og FC Midtjylland blev en besynderlig én af slagsen.

Det var et opgør med to vidt forskellige halvlege, og efter sublim underholdning endte kampen med ét point til hvert hold og 3-3 som slutresultat i Horsens.

Kampen var fyldt med defensive fejl og mål på stribe, men det er ingen af de seks scoringer, der vil stå skarpest, når man tænker tilbage på fredagens opgør.

For midt i anden halvleg diskede FC Midtjylland-anfører, Henrik Dalsgaard, op med en alt for voldsom tackling på Horsens-målscorer Lubambo Musonda, hvilket kostede et rødt kort.

På daværende tidspunkt førte FCM med 3-1 og med endnu en udvisning, denne gang til brasseren Juninho, smed midtjyderne føringen over styr på et straffespark af islandske Aron Sigurdarson og et hovedstødsmål af Magnus Risgaard Jensen.

Det er anden gang på godt en uge, at FC Midtjylland smider en 3-0-føring. For en uge siden var det Superligaens anden oprykkerklub, Lyngby, der snød midtjyderne for de tre point.

Se målene fra fredagens kamp i Horsens i videoen herunder:

Superliga-runden fortsætter søndag, hvor den danske landsholdsspiller Daniel Wass kan få comeback for Brøndby mod OB. Følg søndagens kampe fra klokken 14.00 i LIGA på P4.