Vejle holder fast trods kritik

Ledelsen i SAS Liga-klubben Vejle står klippefast i beslutningen om at bortvise Lennart Lynge Larsen. Også efter at klubbens spillere åbenlyst protesterer.

Ledelsen i SAS Liga-klubben Vejle står klippefast i beslutningen om at bortvise Lennart Lynge Larsen. Også efter at klubbens spillere åbenlyst protesterer.

Spillerne i Vejle Boldklub kan hoppe og springe, skrige og råbe. Lennart Lynge Larsen er definitivt færdig i klubben.

Det slog SAS Liga-klubbens ledelse fast lørdag. Spillertruppen gav ellers fredag deres fulde opbakning til den nu fyrede forsvarsspiller, da de afleverede en underskriftsindsamling til sportschef Flemming Serritslev.

Han havde ikke lyst til at kommentere på sagen, men det havde i stedet bestyrelsesformand Lars Skou.

- Jeg kan da godt forstå spillerne. I en spillertrup er der masser af sammenhold og følelser. Så jeg kan godt se, hvorfor de forsvarer personen Lennart Lynge, siger Lars Skou.

- Men sagen er, at spilleren i dette tilfælde har forbrudt sig mod sin kontrakt. Det er en meget alvorlig sag. Især for spilleren. Derfor er vi kun kommet til beslutningen, fordi der ingen tvivl var i sagen, siger han.

Lennart Lynge Larsen blev tidligere på måneden bortvist fra klubben, fordi han havde deltage i et socialt arrangement med nogle tidligere holdkammerater fra Lyngby, selv om han var skadet og stod umiddelbart foran en operation.

Vejles målmand Theis Rasmussen udtrykte fredag over for Onside.dk, at klubben havde sået tvivl om Lennart Lynge Larsens professionalisme, og at spillerne på ingen måde kunne forstå den tvivl. Men Lars Skou mener slet ikke, at det er et tema i sagen.

- Vi har ikke sået tvivl om spillerens professionalisme. Vi har udelukkende forholdt os til nogle kontraktlige forhold, siger Lars Skou.

Måske får sagen en ny drejning i den kommende uge. På torsdag skal Lars Skou og Spillerforeningens direktør Mads Øland have en uformel drøftelse af fyringen.

 

 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk