Vendsyssel er skuffet over Riddersholm: ’Glen sagde, han var færdig som Superliga-træner’

Glen Riddersholm er blevet ansat som cheftræner i Sønderjyske, selvom han var sportsdirektør i Vendsyssel.

(Foto: SCANPIX © Scanpix)

Det er blot to måneder siden, at Glen Riddersholm skrev under på en kontrakt, der gjorde ham til sportsdirektør i Superliga-klubben Vendsyssel. Onsdag blev han præsenteret som ny cheftræner hos divisionskonkurrenten Sønderjyske.

Det kom da også som en kæmpe overraskelse for ledelsen i Vendsyssel, at samarbejdet var ovre så hurtigt, der nu føler sig taget ved næsen.

- Vi er virkelig kede af og skuffede over, at han er stoppet efter kun halvanden måneds ansættelse. Vi synes, at det er tidligt at gå fra borde. Han har udført et fantastisk stykke arbejde i den korte periode, så det er vi rigtig kede af, forklarer Jacob Andersen, der er bestyrelsesformand i klubben.

Glen Riddersholm har været træner for både FC Midtjylland og senest AGF, men Jacob Andersen troede ikke, at den kommende cheftræner for Sønderjyske ville gå trænervejen igen i Superligaen. Det var nemlig et stort samtaleemne i forbindelse med ansættelse.

- Vi brugte meget krudt på det i forbindelse med hans ansættelse til stillingen som sportsdirektør. Vi talte rigtig meget om, hvorvidt han nu var færdig som Superliga-træner. Det fik han overbevist os om, at han var. Det var han så ikke, siger Jacob Andersen.

- Glen var meget afklaret på det tidspunkt, og han sagde, at han havde prøvet, hvad han nu skulle prøve i den danske Superliga som træner, og derfor ville han gerne prøve kræfter som sportsdirektør, forklarer bestyrelsesformanden.

Om to uger starter transfervinduet, og Glen Riddersholm er på papiret stadig på kontrakt der, da den varer indtil den 31. januar. Til B.T. siger bestyrelsesformanden, at Sønderjyske godt kan købe ham fri for et symbolsk beløb, da han ser Sønderjyske som en direkte konkurrent.

Og til DR Sporten melder Jacob Andersen også ud, at Vendsyssel kan klare opgaven selv.

- Vi har planlagt det her transfervindue godt, så det kommer ikke til at få nogen betydning. Vi har andre i organisationen, som kan klare de opgaver, som er tilbage, siger han.

- Der er jo ikke nogen, som er uundværlige. Vi må komme videre herfra, og vi skal nok få løst de opgaver, der ligger, forklarer Jacob Andersen.

- Jeg er ikke vred, fordi der kan ske værre ting end det her. Vi skal ikke gøre det værre, end det er. Jeg er bare ked af det. Havde jeg vidst det for to måneder siden, da vi indgik aftalen, så havde jeg selvfølgelig ikke gjort det, forklarer Vendsyssels bestyrelsesformand.