VIDEO 39 sekunder: Randers slår OB efter lynmål

Den tidligere OB-spiller André Rømer blev helten for Randers, da kronjyderne besejrede OB 1-0 på hjemmebane.

Randers FC fik søndag eftermiddag sæsonens første sejr, da det blev til 1-0 på hjemmebane mod OB.

Opgøret bød på høj intensitet og mange hårde dueller midt på banen. Fynboerne var dominerende gennem store dele af kampen, men et velorganiseret kronjysk forsvar gjorde det svært for gæsterne.

Hjemmeholdet kom bedst i gang, og kampen var nærmest ikke begyndt før hjemmepublikum fik noget at juble over.

Randers-backen Kevin Conboy sendte et frispark ind i feltet, hvor den tidligere OB-spiller André Rømer ugeneret kunne heade bolden i mål til 1-0 uden chance for OB-målmand Sten Grytebust.

Det hurtige mål efter blot 39 sekunders spil betød, at kronjyderne overlod initiativet til gæsterne, hvilket medførte, at OB satte sig på kampen og var dominerende i resten af halvlegen.

OB havde svært ved at bryde igennem den kompakte Randers-defensiv, men efter en halv time lykkedes det for OB-angriber Mathias Jørgensen at komme til en afslutning, men bolden sneg sig akkurat forbi stolpen.

Anden halvleg startede som første, og Randers var meget tæt på at gentage den fantastiske start, da kronjydernes nytilkomne angriber Benjamin Stokke headede bolden på stolpen.

OB sad fortsat på meget af spillet, og efter lidt over en times spil var gæsterne igen tæt på. Indskiftede Nicklas Helenius kom først på et indlæg, men angriberens hovedstød gik snert forbi stolpen.

Gæsterne fortsatte med at presse på, men helt tæt på kom fynboerne aldrig.

André Rømers tidlige mål blev kampens eneste, og OB har således fortsat sæsonens første sejr til gode.

Randers skal på arbejde igen, når kronjyderne i næste uge gæster oprykkerne fra Esbjerg. OB tager hjemme imod FC København.

/ritzau/

Facebook
Twitter