VIDEO Brøndby-assistent siger også op

Brøndbys assistenttræner Claus Nørgaard forlader også klubben efter miseren med bestyrelsesformanden.

Claus Nørgaard har også opsagt sin stilling i Brøndby.

Det hele startede med, at bestyrelsesformand og storaktionær, Jan Bech Andersen, skrev nogle knap så pæne ting om Brøndby-træner Thomas Frank på et fanforum. Det blev opdaget af medierne, og i dag sagde Frank op i klubben.

Klubbens assistenttræner Claus Nørgaard har valgt at følge Thomas Frank ud af klubben, men assistenten må vente til sommer med at komme ud af sin kontrakt.

- I foråret bliver min situation uændret. Jeg har opsagt min stilling i dag, men det er med fratrædelse den 30/6. Jeg har en opsigelsesperiode, hvor jeg gør mit arbejde færdigt, siger Claus Nørgaard.

- Jeg synes, der har været nogle ting i den her sag, der gør, at jeg har lyst til at prøve noget nyt. Jeg synes, der er nogle af de ting, der er foregået, som jeg har det lidt svært med som person og de værdier, jeg står for. Så derfor har jeg valgt at sige, at jeg vil prøve noget andet, siger han. Releaze TournamentTable Widget

Den tidligere Brøndby-træner og -spiller, Auri Skarbalius, overtager midlertidigt trænertjansen frem til sommer. Dermed skal klubben have fundet en ny cheftræner til næste sæson.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve