VIDEO Brøndby sikrer sig overtidssejr i Hobro

På et sent mål vandt Brøndby 2-1 ude over Hobro. Det var nordjydernes tredje nederlag i sæsonen.

På et mål i overtiden af indskiftede Mikael Uhre sikrede Brøndby sig en hårdt tilkæmpet sejr på 2-1 i Hobro.

Hjemmeholdet kom til opgøret i en mere offensiv formation og forsøgte fra kampens indledning at sætte gæsterne under pres.

Det udmøntede sig i en fin chance efter blot et par minutters spil, men Vito Hammershøj-Mistrati overplacerede sit forsøg.

Gæsterne fra Brøndby kom langsomt ind i opgøret, og fik lov til at have bolden mest. Gæsterne forsøgte at kombinere sig igennem, men de store chancer udeblev.

Tættest på kom gæsterne efter 12 minutter, hvor Simon Tibbling fandt polske Kamil Wilczek foran mål, men han sendte bolden forbi.

Hjemmeholdet forsøgte omvendt at leve på omstillinger. Efter 24 minutter slap hjemmeholdets amerikanske angriber Emmanuel Sabbi fra sin direkte modstander, men alene med Brøndbys målmand sparkede han forbi.

Som halvlegen skred frem, blev kampen mere fysisk, men til gengæld udeblev de store målchancer. Dermed var det helt lige ved pausen.

Hobro kom bedst ud til anden halvleg og fik skabt flere muligheder, men savnede fortsat skarpheden.

Efter 50 minutter troede hjemmeholdet, at den forløsende scoring kom, men Vito Hammershøj-Mistratis mål blev korrekt annulleret for offside.

I stedet var det gæsterne, der efter knap en times spil kunne juble. Efter et hjørnespark kunne anfører Johan Larsson sætte bolden i nettet til en føring på 1-0 til Brøndby.

Målet gav gæsterne et overtag, og Brøndby kunne med lidt mere skarphed have udbygget føringen. Den sidste aflevering manglede imidlertid ofte præcision.

I stedet var det Hobro, der med tre minutter igen fik udlignet. Vito Hammershøj-Mistrati satte hovedet på efter et indkast og fik scoret til 1-1.

Bedst som det lignede en fortjent pointdeling, kom Brøndbys indskiftede angriber Mikael Uhre først på en frisparksbold, der blev sendt i feltet. Hans scoring afgjorde opgøret til 2-1 til gæsterne.

I næste runde tager Brøndby imod FC Nordsjælland, mens Hobro skal til Horsens.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter