VIDEO Brøndby tog tre på stribe i ensidig affære

Brøndby vandt søndag aften sin tredje sejr i træk i Superligaen, da Hobro blev besejret 1-0.

Brøndby hopper op på fjerdepladsen i Superligaen, efter at holdet søndag aften vandt 1-0 over bundproppen Hobro på Brøndby Stadion.

Simon Tibbling scorede sejrsmålet sidst i første halvleg, men Brøndby må undre sig over, at sejren ikke blev større.

Der var nemlig klasseforskel, og Hobro var reelt ikke i nærheden af at udfordre hjemmeholdet på måltavlen.

Brøndby har nu vundet tre kampe i træk i Superligaen, og holdet har 27 point for 18 kampe. Hobro derimod har fortsat 15 point og er placeret alene på sidstepladsen.

Brøndby satte sig på opgøret fra begyndelsen, og Hobro, der spillede med fem forsvarsspillere, havde nok at se til.

Det kunne hjemmeholdet særligt takke Josip Radosevic for. Kroaten vandt masser af bolde, som sikrede, at hjemmeholdet ofte var i kontrol.

Brøndby havde masser af forsøg mod mål. Særligt Hany Mukhtar og Johan Larsson testede i flere omgange Hobro-målmand Jesper Rask, men skuddene var for det meste langskud, som målmanden havde styr på.

Efter 13 minutter fik Brøndby-angriberen Ante Erceg en stor mulighed for at score, da midtbanespilleren Simon Tibbling spillede ham fri, men han fik slet ikke ramt på bolden.

Simon Tibbling tog i stedet sagen i egen hånd efter 44 minutter. Svenskeren samlede en andenbold op på kanten af feltet, inden han lagde den til rette med brystet og flugtede den fladt i mål til højre for Jesper Rask.

Kampbilledet gentog sig i anden halvleg, men Hobro-defensiven stod godt imod presset.

Både Ante Erceg og midtbanespilleren Besar Halimi havde gode skudforsøg mod Hobro-målet, men den sidste skarphed manglede.

Udeholdet skiftede sidste sæsons topscorer i Superligaen, Pål Alexander Kirkevold, ind med 25 minutter tilbage, og nordmanden skulle blot bruge få minutter på at vise, at han stadig er farlig.

En andenbold endte hos angriberen i feltet, men han flugtede den lige på Marvin Schwäbe, der stod godt placeret.

Tættere på en udligning kom Hobro ikke. Brøndby-defensiven var i kontrol, og holdet har nu holdt nullet i de tre seneste Superliga-kampe.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk