VIDEO Cornelius om rødt kort: Jeg ville bare advare ham

Andreas Cornelius ville blot advare Patrick Banggaard, da han slog ham i 1-5-nederlaget mod FC Midtjylland.

FC Københavns gulddrømme led søndag aften et alvorligt knæk, da de hjemme mod FC Midtjylland tabte hele 1-5 i en regulær ydmygelse.

Københavnernes hjemvendte angriber Andreas Cornelius gjorde desuden ondt værre, da han et kvarter før tid slog sin arm bagud i brystet på Patrick Banggaard.

- Jeg synes ikke, det var særligt hårdt. Det var egentlig bare for at sige til ham, at nu skal du ikke blive ved med at gå ind i ryggen på mig. Det var ikke for, at det skulle være farligt. Det var egentlig mere en advarsel til ham. Men jo, så fik jeg et rødt kort, siger Andreas Cornelius, der ellers havde en fornemmelse af, at FC København godt kunne arbejde sig tilbage i opgøret.

- Vi havde fornemmelsen, lige indtil jeg blev smidt ud.

Se episoden, der førte til det røde kort og FC Midtjyllands mange mål i Parken herunder.

Vidste du det om FCK-FCM

FC København led klubbens største Superliga-nederlag på hjemmebane i klubbens historie.

Intet hold i Superligaens historie har vundet guld efter at have haft mindst otte point op til holdet på 1. pladsen efter 20. spillerunde, så FC København skal skrive historie, hvis de vil genvinde mesterskabet.

FC København stillede med deres yngste startopstilling i mere end 18 år. Gennemsnitsalderen var i aften blot 24 år og 149 dage.

Senest FCK stillede med en yngre startopstilling var 27. august 1995 i udesejren på 1-4 mod Brøndby. Dengang var gennemsnitsalderen 24 år og 132 dage.

Statistik leveret af Infostrada Sports

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5313982b6187a21e880143ad

 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk