VIDEO Derbyets dejligste dueller

Det var ikke den kønneste kamp, men københavnerderbyet bød herlig fight og hårde dueller. Se et hårdtslående sammendrag her.

Der blev gået til stålet i derbyet mellem Brøndby og FC København.

Man kan ikke altid få det hele. Søndag måtte tilskuere og tv-seere kigge langt efter godt spil, flotte detaljer og spændende chance.

Men hvad derbyet mellem Brøndby og FC København manglede i spillemæssig kvalitet, blev der så rigeligt kompenseret for på den fysiske front.

Det 22 spillere gik til stålet og hinanden i en sådan grad, at det næsten kompenserede for det underskud af chancer, som gjorde sig gældende især i første halvleg.

Høgli på hospitalet

Især Brøndbys Ronnie Schwartz kom i fokus, da han efter blot få minutters spil kom alt for sent i en tackling FCK’s Tom Høgli, som kom så slemt til skade, at han måtte køres på hospitalet. Schwartz undskyldte efterfølgende for tacklingen.

På skrivende tidspunkt er der endnu intet nyt om Høglis skade, men det har været nævnt, at nordmanden muligvis har pådraget sig et mindre brud i ryggen.

Med til historien hører selvfølgelig, at Brøndbys Martin Albrechtsen midt kampens hede dukkede op og scorede mod sit gamle hold til kampens resultat 1-0.

Dermed missede FCK muligheden for at hoppe tilbage på førstepladsen i Superligaen. Den plads snuppede de forsvarende mestre FC Midtjylland senere søndag, da de slog Randers.

Se hele sammendraget af de hårde tacklinger fra kampen øverst i denne artikel.