VIDEO Dominerende Hobro må nøjes med uafgjort i Aalborg

Det lykkedes ikke Hobro at tage sejren over AaB, selvom gæsterne var bedst i Aalborg.

AaB er fortsat uden sejr i denne sæson efter 1-1 i lokalopgøret mod Hobro i Aalborg mandag aften. Med pointdelingen er der status quo mellem de to hold i ligaen. AaB er næstsidst, mens Hobro er på syvendepladsen.

Første halvleg var en tæt affære, hvor hjemmeholdet var mest på bolden, mens Hobro levede på omstillinger.

Det var imidlertid AaB, der kom til de fleste muligheder i en første halvleg, hvor begge hold ofte manglede præcision i de afgørende momenter. Derfor opstod de farligste situationer efter dødbolde og personlige fejl.

Hobro måtte undvære den sædvanlige forsvarskrumtap Mads Justesen, og derfor vikarierede Jesper Bøge i det centrale forsvar.

Han forsøgte efter 22 minutters spil at drible ud af eget felt, men gled og mistede bolden, der endte hos Kasper Risgaard i det lille felt. Han omsatte sikkert til 1-0.

Målet ændrede ikke kampbilledet i resten af første halvleg, som AaB dominerede.

Hobro tæt på til sidst

I anden halvleg kom Hobro ud med ny gejst. Det resulterede i et par farlige situationer til gæsterne.

Det var ikke ufortjent, at den norske angriber Pål Alexander Kirkevold kunne udligne til 1-1 efter 62 minutter. Angriberen modtog fikst bolden i feltet. Han tog bolden med sig og udplacerede smukt Nicolai Larsen i AaB's mål.

Målet tændte en gnist hos gæsterne, der kom til flere muligheder. AaB kom derimod kun frem til meget lidt i anden halvleg.

Den største chance tilfaldt derfor ikke overraskende Hobro. Med et lille kvarter igen afsluttede Rasmus Minor Petersen lige på målmanden efter en ny dødbold.

Tættere på kom ingen af holdene dog. Dermed endte opgøret med en pointdeling.

I næste runde får Hobro besøg af Lyngby, mens AaB på udebane møder AC Horsens.

/ritzau/

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve