VIDEO Dommerne kom skidt i gang med forårssæsonen

De første kampe i Superligaens forårssæson bød på flere dommerfejl. Se tre kontroversielle situationer her.

Så var der endelig Superliga på programmet igen. Mens det kan være nok så rart med international fodbold, så er der altså noget særligt over den hjemlige liga, der blev sparket i gang igen fredag aften.

Det var ikke alt spillet, der var lige nydeligt, og flere af Superliga-spillerne skal vist lige have banket den værste vinterrust af, før vi bliver præsenteret for det helt gode spil.

Det samme kan siges om Superligaens dommere, der ikke alle kom lige heldigt fra start.

I Viborg blev gæsterne fra FC Nordsjælland snydt for en sejr, da dommer Michael Tykgaard tildelte hjemmeholdet et noget tyndt straffespark. Ramon Rodrigues Da Silva havde godt nok hånd på bolden i feltet, men blev skubbet i ryggen, så et frispark til FCN-spilleren havde nok været mere korrekt.

I søndagens kamp i Parken mellem FC København og Esbjerg fB var det så gæsternes Daniel Stenderup, der følte sig snydt, da han blev trykket ned i forbindelse med Nicolai Jørgensens matchvinderscoring til 2-1. Dommer Anders Poulsen dømte mål.

Vestegnen fik dommer Lars Christoffersen markeret sig, da han annullerede en Brøndby-scoring for offside efter 48 minutter. TV-billederne synes dog at afsløre, at det havde været mere korrekt at dømme enten mål eller straffespark.

Du kan selv vurdere de tre situationer i klippet øverst.