VIDEO Duncan scorer som Messi og Suárez

Lionel Messi og Luis Suarez' straffesparks-stunt i aftes imod Celta Vigo var en sjælden detalje. Tilbage i 2007 leverede Morten 'Duncan' Rasmussen dog samme finte for Brøndby.

Martin Ericsson og Duncan scorer for Brøndby på et straffespark.

Tilbage i 1982 scorede Johan Cruyff et straffesparksmål for Ajax på utraditionel vis.

I stedet for at sparke direkte på mål trillede Cruyff frækt bolden til venstre for danske Jesper Olsen, som derefter valgte at spille sin holdkammerat igen, så Cruyff nemt kunne sparke bolden i nettet.

På det tidspunkt var denne særlige variant af et straffespark ikke set før, hvilket gjorde målet til et historisk øjeblik.

Anføreren og topscoreren i sammenspil

I går lod Messi og Suárez sig inspirere af Johan Cruyff og Jesper Olsens trick, da Barcelona vandt 6-1 over Celta Vigo.

Suarez havde netop scoret to mål i anden halveg på et kvarter, da Messi på fornem vis fik tilkæmpet sig et straffespark.

Uselvisk valgte Messi at lave en assist til sin holdkammerat, Suárez, og uruguayaneren fik på den måde lov til at fuldende et vaskeægte hattrick, som sendte ham op på 23 mål i 23 kampe i La Liga.

Brøndby kan også

I 2007 scorede Brøndby et lignende mål, da Martin Ericsson og Morten Duncan Rasmussen scorede på et straffespark til 3-0 mod Vejle, som du kan se herover.

Altid farlige Duncan spiller i dag for AGF, og han kan allerede få comeback for sin gamle barndomsklub den 26. februar på udebane mod OB, når den danske Superliga begynder igen.

Facebook
Twitter