VIDEO Målrig uafgjort sætter kæp i FC Midtjyllands guldhjul

FC Midtjylland spillede 3-3 mod AaB i Aalborg efter et intenst opgør fyldt med mål på dødbolde.

FC Midtjylland tabte søndag vigtige point i Alka Superligaens mesterskabsspil, da guldaspiranterne mødte AaB på Aalborg Portland Park. Et tæt og intenst opgør endte 3-3.

Kampen bar præg af en svag defensiv indsats fra midtjydernes side, mens værterne lukkede stærkt af i åbent spil.

Derfor lå håbet især i dødboldene hos guldaspiranterne, hvilket kastede point af sig.

Det var nemlig på et indkast, at forsvareren Bubacarr Sanneh gjorde det til 1-0. Han fik hovedet på bolden og bragte midtjyderne foran efter 20 minutter.

AaB svarede dog hurtigt igen. Et hjørnespark fra Kasper Kusk endte ved midtbanespilleren Filip Lesniak, som kurvede bolden op i hjørnet til 1-1.

10 minutter før pausen var Kasper Kusk igen på spil. I en omstilling sendte midtbanespilleren en bold forbi gæsternes forsvar, og angriberen Pavol Safranko sparkede hjemmeholdet foran 2-1.

Midtjysk comeback

Med en halv time tilbage af kampen kom midtjyderne tilbage. Midtbanespilleren Jakob Poulsen udnyttede et frispark lige uden for feltet, da han sparkede den fladt gennem muren og udlignede.

Med knap et kvarter igen kom midtbanespilleren Oliver Abildgaard først på Kasper Kusks hjørnespark. Det var dog angriberen Wessam Abou Ali, som fik foden på målet til 3-2 til AaB.

I overtiden gjorde Frank Onyeka det til 3-3 efter en kontroversiel situation i feltet, hvor hjemmeholdet appellerede for frispark i feltet.

Brøndby har senere søndag mulighed for at bringe sig fem point foran FC Midtjylland i guldkampen, når vestegnsmandskabet møder FC Nordsjælland.

/ritzau/

Facebook
Twitter