VIDEO Mandels gyldne minde: Dengang Krogh sikrede Brøndby guld

I 1996 vandt Brøndby mesterskabet på et mål af Mogens Krogh. Et øjeblik som David Mandel mindes i denne uges Sjampagnebold.

Den 12. maj 1996.

En dato, der for de fleste af de Brøndbyfans, der var med i de gyldne år i 1990'erne, står tindrende klart i erindringen. Således også for P3-vært David Mandel, der havde fået æren af at være denne uges gæst i Sjampagnebold. Med sin forkærlighed for Vestegnens drenge var han ikke i tvivl, da han blev bedt om at udvælge et øjeblik, der skulle genopleves i studiet.

Bagud med 3-2 i 30. spillerunde var AGF ellers på vej mod guldet på Brøndbys bekostning, da kun ét point adskilte de to hold i tabellen.

Men den søndag i maj skrev Brøndbys daværende målmand Mogens Krogh sig ind i klubbens historie og sikrede sig selv legendestatus, da han på Aarhus Stadion i kampens sidste minut scorede et hovedstødsmål, der var guldmedaljer værd.

Så måske Brøndby skal sætte sin lid til målmand Lukas Hradecky, når det snerper til bronzekampen her i sæsonens sidste runder.

Du kan gense Brøndbys gyldne øjeblik øverst i artiklen.

Sjampagnebold er et netbaseret superligaprogram på dr.dk, der hver uge serverer et alternativt tilbageblik på weekendens fodboldkampe.

Facebook
Twitter