VIDEO: Paradoksal opbakning til Thomas Frank

Det brænder på ingen måde under cheftræner Thomas Franks stol i Brøndby, vurderer Kraul.

En placering som bundprop i Superligaen og et nederlag i pokalturneringen til 1. divisionsmidterholdet Hvidovre truer på ingen måde Thomas Franks job i Brøndby IF.

Det mener hverken cheftræneren selv eller DR's fodboldkommentator Andreas Kraul.

- Nej. Hvis man som træner ikke stoler på sig selv og ikke tror på det, man gør, så skal man stoppe med at være træner, for så går det galt, siger Thomas Frank til DR Sporten.

Stor opbakning på stadion

Brøndby har kun fået tre point i seks kampe og er endnu uden sejr i Superligaen, alligevel er tilskuergennemsnittet på hjemmebanen på over 16.500 og blandt aktionærerne er opbakningen så stor, at en af dem - Jan Bech Andersen - vil skyde yderligere 65 millioner kroner i projektet.

Så troen på Vestegnen er stadig kæmpestor, og Andreas Kraul heller ikke, Thomas Frank skal ud og søge nye græsgange.

- Det er paradoksalt, når Brøndby har fået den her historisk dårlige start og samtidig taber en pokalkamp til Hvidovre, at han ikke er mere presset, end jeg tror, han er. Man skal tænke på, FC København fyrede træneren i sidste uge for en lige så dårlig start.

- Men Thomas Frank er jo billedet på det nye Brøndby og denne her proces, han også selv snakker om. Og det gør, at han måske også har lidt længere snor, end andre ville have i hans sted, siger Andreas Kraul.

Spørg igen til november

Spørgsmålet er, hvor længe både sponsorer og fans vil bakke op omkring det, der foregår på banen.

- Indtil videre har opbakningen været enorm, selvom resultaterne ikke har været der. Brøndby har tabt og spillet uafgjort, men fansene har stadig været der - rekordstort antal tilskuere på Brøndby Stadion, sponsorer, der bakker op og nye kommer til. Men hvor længe holder det - skal vi hen til oktober/november med nederlag på nederlag, så kan det godt være, sangen begynder at lyde lidt anderledes, vurderer Andreas Kraul.

Næste chance for at hente den første sejr i Superligaen i denne sæson bliver i Aalborg, hvor AaB venter på søndag.

Facebook
Twitter