VIDEO Pourié undskylder albue mod Dickoh

Marvin Pourié sendte Francis Dickoh til tælling med en albue og beklager nu episoden.

Marvin Pourié og Francis Dickoh gik hårdt til hinanden flere gange i 1. halvleg, da Sønderjyske tog imod FC Midtjylland lørdag aften. Det kulminerede, da Pourié efter en halv time ramte Dickoh med en albue.

Hovedpersonen undskyldte episoden.

- Jeg er ked af det, som skete, og jeg håber, at han er klar til næste kamp. Fodbold er fodbold, og man kan ikke sige, at sådan noget er med vilje. Jeg er normalt en fair spiller, men i dag reddede dommeren nok min dag, siger Marvin Pourié til Ritzau.

Dickoh måtte lade sig udskifte kort efter mødet med Pouries albue, der sendte forsvarsspilleren til tælling i flere minutter.Pourié slap altså med en advarsel.- Da dommeren tog fat i kortet frygtede jeg, at det var det røde. Nu har vi været meget efter dommerne, og der fik vi måske en lille kompensation, siger Peter Enevoldsen, der vikarierede som Sønderjyske-træner lørdag aften.

FCM-anfører: Bliver næsten myrdet

FCM-anfører Kristian Bach Bak fik samtidig et gult kort for brok.

- Han går kun efter manden. Da jeg sagde det til dommeren, så fik jeg straks revet et gult kort op i ansigtet. Jeg bar efter 30 minutter rundt på et kort, som jeg aldrig skulle have haft, siger Kristian Bach Bak.

- Det er klart, at jeg som anfører reagerer, når en af mine egne spillere næsten bliver myrdet. Det er så ekstra bittert, at han slipper med gult og senere scorer deres mål, siger Kristian Bach Bak.

 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk