VIDEO Randers-anfører har mistet respekt for Keller

Randers FC’s Mads Fenger tror ikke, at både Jonas Borring og Christian Keller spiller i klubben fremadrettet.

Mads Fenger er ny anfører i Randers FC.

Da Randers FC i weekenden tabte til Brøndby i Superligaen, var det uden Christian Keller i truppen. Den rutinerede midtbanespiller er kommet i uvejr og har mistet sit anførerbind, efter han privat er fundet sammen med den kvinde, som i øjeblikket er separeret fra Kellers holdkammerat Jonas Borring.

Både Christian Keller og Jonas Borring har for nylig forlænget deres kontrakter med Randers FC, men at de to skulle spille sammen igen ser usandsynligt ud. Den nyudnævnte anfører Mads Fenger har svært ved at se en løsning, hvor både Jonas Borring og Christian Keller spiller i Randers fremadrettet.

- Jeg tror ikke, det kommer til at ske, men jeg ved ikke, hvad man finder ud af. Borring har givet udtryk for, at han ikke har lyst til være her, så længe Christian er her, og det har jeg fuld forståelse for. Men vi må se, hvilken løsning der kommer, siger Mads Fenger til DR.

Har mistet respekt for Keller

Fenger og de øvrige Randers-spillere har påpeget, at Borring og Kellers fremtid i klubben bliver afgjort på ledelsesgangen og ikke i spillertruppen, hvorfor det er op til blandt andre direktør Michael Gravgaard at finde en løsning. Releaze TournamentTable Widget

- Jeg tror godt, at Michael ved, at vores sympati ligger hos Borring, men der er jo nogle kontraktlige forhold, som vi ikke er herre over, og som der skal overholdes. Vi må se, hvad der sker, siger Fenger.

- Så længe vi kommer inden for kridtstregerne, så er vi professionelle nok til at løse en opgave og levere en indsats. Det er selvfølgelig klart, at man har mistet lidt respekt for ham (Keller, red.). Men kommer det til, at vi skal spille med ham, så er det sådan, det er, siger han.

Næste opgave for Randers FC er på torsdag, hvor det gælder kvartfinalen i DBU Pokalen på udebane mod FC København.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve