VIDEO Rundens vinder, taber og flyvende Falk

FC København tordner mod mesterskabet, Hobro kan dufte division, og Rasmus Falk viser klassen.

FC København viste stærke offensive takter i 6-2-sejren over AaB. (Foto: Anders KjæRbye © Scanpix)

21. spillerunde i Superligaen bød blandt andet på målfest i toppen af tabellen, fynsk forår og mestre tilbage på ret kurs. DR Sporten udpeger rundens taber, vinder og detalje.

Vinder

Det giver næsten sig selv, hvem denne rundes vinder er. For der var tale om en decideret fodboldlektion, da FC København søndag fik besøg af AaB i Parken. Ståle Solbakkens mandskab viste uhyggelige offensive takter og vandt hele 6-2.

Superligaens tophold viste virkelig gode takter, og det er svært at se, hvem der nu skal kunne hente dem. Det ligner virkelig, at mesterskab kommer tilbage til København i denne sæson.

Se de flotte scoringer i det fyldige sammendrag nedenfor.

Taber

Rundens taber finder vi i den anden ende af tabellen, hvor Hobro efterhånden må have svært ved at bevare optimismen. Mandag blev nordjyderne nemlig udspillet af FC Midtjylland, der i Herning vandt 3-0.

Nederlaget til Hobro kommer efter, at de i sidste runde tabte hele 6-0 til Viborg, og derfor har Ove Pedersens tropper nu hele 11 point op til Esbjerg over stregen. Det lugter desværre snart af 1. division.

Se et sammendrag fra Hobros nederlag til FCM nedenfor.

Detalje

Der var mange flotte scoringer i denne Superliga-runde, men en enkelt skiller sig alligevel. Den faldt til sidst i OB’s 3-1-sejr over FC Nordsjælland tidligt søndag. Og hvem andre end OB’s offensive troldmand.

Rasmus Falk med den karakteristiske abrupte løbestil tog fat i kuglen og tordnede mod FCN-forsvaret. Elegant sparkede han bolden den ene vej om en forsvarsspiller, mens han selv tog den anden vej uden om.

Falk mødtes som planlagt med sin bold på den anden side og lagde den elegant ind modsat i målet. Det er altså en fantastisk dribler, når det kører for ham.

Se rundens lækre detalje i klippet nedenfor.

FacebookTwitter