VIDEO: Se Nordstrands vidunderlige saksespark

Rent instinkt kalder Morten Nordstrand sin saksescoring, som han glæder sig til at se på video

Morten Nordstrand sikrede FC Nordsjælland 2-2, da FC København søndag aften var på besøg i Farum. Det blev gjort på smukkeste vis, da Morten Nordstrand diskede op med det smukke spils måske sværeste detalje - et saksespark på en høj bold i dybden.

- Jeg skal selv lige se den igen. Kan forstå, at folk er lidt oppe at køre over den, men lidt ærgerligt at man ikke selv lige kan se den gå ind i kassen. Men det virker som om, at det var et fint mål, siger Morten Nordstrand til DR Sporten.

Han - og alle andre - kan se kassen i klippet over artiklen her.

- Det er jo ikke noget, jeg render og træner, så det var rent instinkt, at jeg sakser den ind i. Det var dejligt. Det er jo ikke sådan et mål, man laver hver dag. Jeg har lavet gode mål, men det er sjældent, jeg laver mål på saksespark, så det er jeg glad for, siger Morten Nordstrand, der var tilfreds med, at det endelig lykkedes for FC Nordsjælland at få point mod FC København.

- Vi har det svært med dem. Vi tabte tre gange til dem i sidste sæson, så som kampen udvikler sig, når vi er bagud så sent i kampen, så er det vist fair nok med en uafgjort.

Facebook
Twitter