VIDEO Seks mål som AGF burde score - men brænder

AGF's problem er ikke, at de mangler målchancer. Se seks store brændte muligheder.

Hvis du selv er angriber, fodboldtræner eller fodboldinteresseret, så er denne artikel lige noget for dig, tør vi godt garantere. Men hold dig endelig langt væk, hvis du holder med AGF. Det vil kun gøre ondt værre – meget værre!

AGF’s store problem blev udstillet igen i aftes i 0-1 nederlaget til OB: Aarhusianerne har lige så svært ved at sende bolden ind over stregen, som Jørgen Clevin havde med at holde munden lukket under sine legendariske kreationer.

Siden ydmygelsen på 0-4 til FC Midtjylland hjemme i Aarhus den 18. april har indstillingen dog ikke fejlet noget hos det kriseramte AGF-mandskab, der nu har tabt otte kampe i træk og kun scoret et enkelt mål (en foræring af Brøndby).

Skarpheden er en mangelvare

For i kampene mod først Brøndby, Viborg og senest OB har chancerne været der, men skarpheden har været en mangelvare. Jesper Lange har været den store synder, men også Stephan Petersen og Osama Akharraz burde have fundet vej til målet.

Vi har samlet seks store AGF-chancer i de seneste tre kampe, som man kan fornøje sig med i videoen over artiklen.

Brug dem til inspiration på træningsbanen, men sæt dig lige ned og stil vandglasset fra dig, hvis du som AGF-fan alligevel er blevet nysgerrig. For flere af chancerne er så store, at selv vores bedstemødre kunne sparke bolden i kassen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk