VIDEO Sønderjyske snød AaB i målfest

AaB formåede ikke at spille sig på førstepladsen i udekampen mod Sønderjyske.

Sønderjyske ligner et hold, der er i gang med at lave 'en Sønderjyske'. I sidste weekend blev det til point mod FCK, og med solid fight og fremragende holdånd vandt Superligaens bundprop 3-2 over AaB, der kunne have erobret førstepladsen med en sejr.

Det hele lå ellers lige til AaB i kampens indledning, hvor gæsterne havde masser af boldbesiddelse og vadede i chancer. I flere situationer mindede gæsternes angrebsspil om indendørs fodbold, og helt fortjent kunne Lukas Spalvis prikke et fladt indlæg fra Kasper Kusk i nettet efter en halv time.

Men derefter viste Sønderjyske høj moral og udlignede straks efter. Okotie var lynhurtig på en returbold i feltet og headede bolden i kassen lige efter, at Tommy Bechmann havde ramt overliggeren.

Målfest med stoledans på lægterne

Jublen ville ingen ende tage i Haderselv, og lige efter udligningen fik hjemmeholdet publikum til at ligne en stoledansende forsamling.

Lige da de jublende fans havde sat sig ned efter Okoties mål, kunne de nemlig rejse igen og fejre endnu en scoring. Denne gang ramte Tommy Bechmann plet, da han flot tog en lang bold ned med brystet og kanonerede læderet over i kassen.

Efter tre scoringer på tre minutter måtte publikum vendte helt til det 65. minut, før bolden igen ruskede i målnettet. Denne gang var det til glæde for den medrejsende AaB-enklave, da Lukas Spalvis scorede sit andet Superligamål og udlignede til 2-2.

Igen rakte AaB ud efter førstepladsen - og igen rejste Sønderjyske sig.

Tommy Bechmann blev i det 77. minut sendt af sted mod AaB-målet og kanonerede bolden fladt i mål. 3-2 til Sønderjyske og tre point til hjemmeholdet, der kæmpede så hårdt, at Bechmann fejrede sejrsmålet med krampe i det ene ben.

Sønderjyske har nu tre point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Se alle fem mål i playeren herover.

Tommy Bechmann måtte have hjælp til at rejse sig efter sin scoring til 3-2. En skæv kandidat til årets jubelscene?

Kampen i tal

SønderjyskE-AaB 3-2 (2-1).

0-1 Lukas Spalvis (29. minut). 1-1 Rubin Okotie (30. minut). 2-1 Tommy Bechmann (32. minut). 2-2 Lukas Spalvis (66. minut). 3-2 Tommy Bechmann (77. minut).

Tilskuere: 2.615.