VIDEO Spiller om Brøndby-farce: Som når en kæreste er utro

Martin Albrechtsen mener, at Jan Bech Andersens ageren på fanforum gør Brøndby til grin i hele verden.

Onsdag har været en turbulent dag i Brøndby.

Først blev den administrerende direktør Søren Vadmand fyret og et underskud på 17 millioner præsenteret.

Kort derefter sprang den egentlige bombe. Træner Thomas Frank opsagde sit job, som følge af storinvestor og bestyrelsesformand Jan Bech Andersens beskyldninger og kritik under pseudonym på et Brøndby-forum.

Det var derfor naturligt nok en flok smårystede Brøndby-spillere, der for første gang trænede under den midlertidige træner Auri Skarbalius.

Overgår slåskampe og trænerfyringer

- Jeg har prøvet mange trænerfyringer og slåskampe i omklædningsrum og i busser og så videre, men denne her har jeg ikke prøvet før. Releaze TournamentTable Widget

- Det er lidt surrealistisk, at det kan ske på det her niveau, men det kan det åbenbart. Det er selvfølgelig lidt sørgeligt, lyder det fra den 35-årige forsvarsspiller Martin Albrechtsen.

Historien om Jan Bech Andersens indlæg under pseudonymet ’Oscar’ på fanforummet Sydsiden Online begyndte at rulle søndag aften.

- Vi havde fri i går, så det er først i dag, at vi har mødtes og snakket om det. Man har det som alle andre og man tror, at det er for sjov og en and, som BT og Ekstra Bladet har fundet på.

- Det viste sig så at være rigtigt, og Jan Bech har undskyldt overfor hele klubben. I korte træk sagde han, at det aldrig vil ske igen, og at han har tænkt sig at fortsætte.

- Thomas (Frank, red.) vil ikke fortsætte, og det kan jeg godt forstå. Det er ærgerligt for Thomas, at han ikke kan fuldføre sit job i ro og orden, fortsætter Albrechtsen.

Til grin i hele verden

Hvorfor kan du godt forstå, at Thomas Frank stopper?

- Det er nærmest ligesom at finde ud af, at ens kæreste har været utro. Man kan jo ikke fortsætte med at arbejde med folk, der ikke stoler på en.

- Klubben bliver til grin i hele Danmark og i hele verden. Det er ikke for sjov, men vi bliver nødt til at smile lidt af det og joke lidt med det, slutter Martin Albrechtsen.

Auri Skarbalius er ansat som cheftræner i Brøndby indtil sommerferien.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve