VIDEO Topscorer sikrer FC Nordsjælland point mod FC København

Marcus Ingvartsen scorede igen, da FC Nordsjælland fik 1-1 på udebane mod FC København i Superligaen.

FC København havde svært ved at skabe de helt store chancer, da holdet hjemme i Parken søndag spillede 1-1 mod FC Nordsjælland i mesterskabsspillet i Superligaen.

Resultatet betyder, at FCK nu har ti point ned til Brøndby på andenpladsen. FCN kravler med det ene point op på fjerdepladsen med to point op til tredjepladsen.

Begge hold gik ind til kampen i storform med lutter sejre i de seneste fire superligakampe, siden holdene i februar spillede 1-1 mod hinanden i Farum.

FCK var uden den vanlige stærke duo i midterforsvaret, Mathias "Zanka" Jørgensen og Erik Johansson, som begge var ude med karantæner, men FCN havde svært ved at åbne det afbudsramte forsvar op.

Ti minutter inde i anden halvleg lykkedes det dog for FCN-topscorer Marcus Ingvartsen, som modtog en stikning i feltet og hamrede den fladt i nettet via begge målstolper og udlignede FCK's føring.

Ingvartsen har dermed scoret i fire superligakampe i træk, og det var hans 16. mål i denne sæson.

Få FCK-chancer

Få minutter før Ingvartsens scoring havde FCK's Benjamin Verbic udnyttet et straffespark til en 1-0-føring, men ellers var der langt mellem de store FCK-chancer.

FCK's angriber Federico Santander havde før kampen scoret i fire superligakampe i træk, men hverken han eller holdkammeraterne fik scoret sejrsmålet.

FCK har med resultatet ikke tabt i de seneste 11 hjemmekampe mod FCN og er samtidig fortsat uden nederlag i denne sæson i Superligaen.

/ritzau/

Facebook
Twitter