Vraget Randers-anfører: Jeg er afklaret med mine valg

Christian Keller fastholder, at det er sportslige årsager, der ligger til grund for at han er blevet fravalgt til søndagens kamp.

Christian Keller er blevet sorteret fra i Randers FC. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Der er uro på de indre linjer i Randers FC, hvor den normale anfører Christian Keller er blevet sat helt uden for truppen til dagens kamp ude mod Brøndby.

Tidligere på ugen kom det frem, at han har indledt et forhold til en kvinde, der også er holdkammerat Jonas Borrings ekskone. En situation, der tilsyneladende har skabt røre i spilletruppen og tvunget Borring på orlov, da han ikke ønsker at spille på hold med Christian Keller.

Selv fastholder Christian Keller, at det er sportslige årsager, der ligger til grund for hans eksklusion fra truppen til kampen mod Brøndby.

- Trænerteamet har valgt nogle andre til at spille og det er egentlig begrundelsen for, at jeg ikke er med i bussen, men er hjemme i mit hus, siger han til Liga på P3.

Tror på Colin Todd

Har du da været dårligere til træning?

- Det må jeg jo have været. I hvert fald må jeg jo nu komme tilbage på arbejde mandag og kæmpe min sag for at komme tilbage på holdet. Jeg har respekt for, at trænerteamet har valgt nogle andre. Jeg vil Randers og holdet det bedste, og hvis det er det, der skal til, for at holdet vinder i Brøndby, så har jeg det fint med det.

Men tror du ærlig talt selv på, at det er den reelle årsag?

- Jeg tror på det, folk siger til mit ansigt, og Colin (Todd, Randers-træner, red.) har sagt til mig, at det er sportslige årsager, så det tror jeg på. Jeg tror ikke på, at man ville lyve over for mig, fortsætter Keller, der har fået spilletid i 19 af Randers’ 20 superligakampe i sæsonen.

Vil videre med livet

Selvom Christian Keller holder fast i den udlægning, som Colin Todd har lagt frem som årsag til at han er sat uden for truppen, så medgiver han, at situationen er uheldig, men at han ikke fortryder noget.

- Stemningen har været trykket, for der har været meget hurlumhej. Jeg håber det lægger sig og vi kan komme tilbage til at gøre vores arbejde.

- Selvfølgelig ville jeg helst have været foruden, men jeg har truffet de valg, jeg har. De er måske lidt kontroversielle, men jeg er afklaret med dem, og jeg vil gerne fortsætte med at spille fodbold, og derfor håber jeg da, at vi finder en løsning, så vi kan komme videre med vores liv og karrierer, siger han.

FacebookTwitter