TEST DIG SELV Har du styr på hvem der blev ’Årets Fodboldspiller’ hvornår?

Har du helt styr på kongerækken i dansk fodbold? Test dig selv her og sæt Eriksen, Agger og Kvist i den rigtige rækkefølge.

Christian Eriksen er fire gange blevet kåret til 'Årets Fodboldspiller'. Det sammer er Pernille Harder, mens William Kvist to gange har fået den flotte hæder.

Kongerækken i dansk fodbold er fyldt med prominente navne. Elkjær, Laudrup, Schmeichel og i nyere tid Eriksen, Agger og Kvist for bare at nævne nogle stykker. Alle er de blevet kåret til 'Årets Fodboldspiller' en eller flere gange.

Lørdag aften er det blevet tid til at kåre den bedste spiller i det år, der netop er overstået, når DR afholder SPORT 2018.

Hos mændene er de nominerede: Thomas Delaney, Kasper Schmeichel og Christian Eriksen. Sidstnævnte har mulighed for at vinde prisen for femte gang, hvilket vil gøre ham til den spiller, der har vundet prisen flest gange – foran Brian Laudrup.

Også på kvindernes side kan det blive til en femte titel, hvis Pernille Harder vinder. Hun er nomineret sammen med Janni Arnth og Sanne Troelsgaard.

Men spørgsmålet er, hvor godt du har styr på kongerækken i dansk fodbold de seneste ti år.

I testen øverst i artiklen er de seneste ti års vindere placeret i tilfældig rækkefølge, men det er dit job at genskabe den korrekte rækkefølge ved at trække rundt på billederne.

Du kan se, hvem der bliver 'Årets Fodboldspiller' på lørdag, når SPORT 2018 sendes fra kl. 21 på DR1.

Facebook
Twitter