Tommy Bechmann stopper karrieren

35-årige Tommy Bechmann lægger støvlerne på hylden til fordel for et job som tv-kommentator.

Tommy Bechmann har spillet sin sidste fodboldkamp. Her er han i aktion for Sønderjyske i oktober måned sidste år. (Foto: © liselotte sabroe, Scanpix)

Sønderjyskes Tommy Bechmann stopper karrieren med øjeblikkelig virkning. Det oplyser Sønderjyske i en pressemeddelelse.

35-årige Bechmann nåede en lang karriere og fik også pæn succes på et udlandsophold i Tyskland. De seneste år har skader dog fyldt en del for den blonde angriber.

- Tommy Bechmann har i de senere år været udfordret af mange skader, og det er klart, at det også slider på kroppen. Sønderjyske og de lyseblå fans og sponsorer har været begavet og beriget af at have haft en fantastisk sportsmand som ham i klubben, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Delt superliga topscorer

Tommy Bechmanns karriere har bragt ham til Sønderjyske fra Aarhus Fremad og Esbjerg over Vfl Bochum og SC Freiburg.

Han nåede at blive delt topscorer i Superligaen i 2003/2004, hvor han scorede 19 mål for Esbjerg.

Selv siger hovedpersonen til JydskeVestkysten, at han ikke havde forventet at skulle spille for Sønderjyske i mere end fem år.

- Klubben har taget nogle voldsomme skridt, mens jeg har været her. Stadion er blevet større, og vi er gået fra at være bundhold til at være et etableret midterhold. Der er sket meget, og det har været fedt at være med til, siger Bechmann til avisen.

Bechmann skal fremover være ekspertkommentator på tv for Discovery, der blandt andet står bag sportskanalerne 6'eren, 9'eren og Eurosport 1 og 2.

Derudover satser han på at få kickstartet sin golfkarriere igen, siger han til jv.dk.

/ritzau/