Fem af Bendtners instagram-billeder der har skabt overskrifter

Nicklas Bendtners instagram-konto er åbenbart sprængfarligt materiale.

Nicklas Bendtner har et par gange gjort sig bemærket på Instagram med billeder, der har skabt overskrifter. Billedet her er fra 2012 da han lancerede en smykkeserie - her fotograferet sammen med kæresten Julie Zangenberg. (Foto: martin sylvest andersen © Scanpix)

Nicklas Bendtner har raget uklar med ledelsen i sin klub Wolfsburg på grund af et billede på spillerens personlige instagram-profil. Men episoden er langt fra første gang, Nicklas Bendtner skaber overskrifter med sine aktiviteter på det sociale medie. Vi har samlet fem episoder herunder:

1. Bøde for bilbillede

Lad os starte med en seneste. Der venter med al sandsynlighed en bøde til den danske landsholdsangriber, efter han har lagt et billede af ham selv og en Mercedes på sin instagram-profil.

Årsagen er simpel. Arbejdsgiveren VfL Wolfsburg er sponsoreret af VW, som ikke bryder sig om, at spillerne associerer sig med konkurrenten Mercedes.

- Det hører til reglerne, at man er opmærksom på, hvordan man lader sig fotografere i det offentlige rum. Reglerne er ikke nye. Dette er en overtrædelse, og det koster penge, fortællere træneren.

I forvejen er Bendtner godt og grundigt ude i kulden og derfor rygtes han ganske naturligt væk fra klubben.

On my way to another session

Et billede slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den

2. Undskyld jeg kom for sent

I april 2015 var Nicklas Bendtner en af kandidaterne til startopstillingen i Wolfsburg. Men så kom han en time for sent til en lørdags-træning, og den slags smøl ser man ikke let på i det tyske.

- Nicklas skulle være startet inde, men vores træningssession var åbenbart tidligere, end han troede, lød det fra træneren om årsagen til at angriberen søndag var flået af holdkortet.

Nicklas Bendtner selv undskyldte på Instagram:

- Forbliv stærk og se fremad. Fejl kan ske, men du må tage dig af dem og blive ved med at gøre fremskridt, skrev han sammen med et billede af ham selv, der tog sig til hovedet.

Stay strong and look forward. Mistakes can be made, but you got to deal with it and keep progressing.

Et billede slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den

3. Tak til min mentor

Det er ikke kun dårlig omtale, der kommer ud af Bendtners aktiviteter på Instagram. Da Morten Olsen trak sig som landstræner efter det skuffende EM-exit mod Sverige, var Nicklas Bendtner ikke sen til at erklære sin troskab til sin mentor.

Morten Olsen havde nemlig angriberen som stort set fast inventar på landsholdet i sin tid som landstræner, og det kvitterede Bendtner for på Instagram.

- Du fik min drøm til at gå i opfyldelse. Det vil jeg aldrig glemme. Jeg har den dybeste respekt for, hvad du har udrettet for Danmark som spiller og som træner.

- Du troede på mig fra en ung alder, og vi har delt nogle fantastiske øjeblikke sammen. Du hjalp mig med at vokse som spiller, som person og har inspireret mig i mange år.

- Stort tak for alt #mortenolsen, skrev han akkompagneret af et billede af Bendtner som ung i landsholdstrøjen.

4. Trendsætteren Bendtner

Nicklas Bendtner er ikke sen til at sende småspydige kommentarer i retning af sine mange kritikere. Specielt når han har brilleret på banen. Det gjorde han blandt andet i august 2015, hvor Vfl Wolfsburg for første gang i klubbens historie vandt den tyske Super Cup-finale med en sejr på straffespark over mægtige Bayern München. Her spillede danskeren en nøglerolle

Først udlignede han nemlig Bayern Münchens føring i næstsidste minut, og da kampen gik ud i straffesparkskonkurrence, scorede Bendtner også det sidste afgørende straffespark til en samlet 6-5-sejr.

På Instagram blev det fejret med en stikpille til alle de kritiske stemmer, da han lagde et billede op af sine gamle lyserøde fodboldstøvler og de nye målgivende støvler med teksten:

- For fem år siden gjorde folk nar af mig, fordi jeg havde dem her på. Nu spiller alle med dem.

People made fun 5 years ago, when I was wearing these. Now everyone is wearing them.

Et billede slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den

5. Billedet med BH’en

Ligesom en god femretters menu slutter vi med det bedste - desserten. Billedet der dukker op allerøverst, når man googler ”Bendtner” og ”Instagram”.

For Nicklas Bendtner har ved flere lejligheder vist, at han ikke er bange for at vise lidt hud på Instagram. Og i juli 2014 lagde han et billede op, som blev bragt på nyhedsmedier over det meste af Europa, og som fik over 38.000 likes og næsten 15.000 kommentarer.

Men den kække tekst ”Husk at beskytte dig mod solen” viser billedet Bendtner i en havestol kun med kæresten Julie Zangenbergs bh dækkende over skridtet.

Kritikere mente dengang at tidspunktet for billedet var muligvis ikke super velvalgt, da han var røget ned af rangstigen i Arsenal og havde brug for at gøre sig attraktiv for andre klubber, hvor han kunne få fast spilletid.

Remember to protect yourself against the sun

Et billede slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve