Hollandsk træner-veteran: Bayern bør hente Dolberg

Står det til Huub Stevens, bør Bundesliga-giganten Bayern München købe Kasper Dolberg.

Bayern München bør hente Kasper Dolberg, mener den legendariske Bundesliga-træner Huub Stevens. (Foto: JOHN THYS © Scanpix)

I sommer fik Kasper Dolberg debut for Ajax, der netop havde solgt angrebsstjernen Arek Milik. Siden har ingen Ajax-fans savnet polakken, for Dolbergs gennembrud var hurtigt og eftertrykkeligt.

Den beskedne midtjyde har takket være sine mange gode præstationer og mål tiltrukket sig opmærksomhed fra alverdens storklubber. Den hollandske træner Huub Stevens, der har stået i spidsen for et hav af Bundesliga-klubber, mener, at netop Tyskland er rette destination for danskeren. Nærmere betegnet storklubben Bayern München.

- Jeg ville hente en spiller med mere teknisk kvalitet – som Kasper Dolberg fra Ajax Amsterdam. Jeg synes, knægten er fremragende. Masser af teknik, hurtighed og luftstyrke – og en meget ung fyr, siger Huub Stevens til Sport BILD.

- Bayern bør hente en spiller, der sikrer mål – men uden at ændre deres spillestil. Når Thomas Müller spiller på spids, er det en helt anden spillestil end med Lewandowski. Bayern har brug for en type som Lewandowski – sådan en type er Dolberg.

Bayern München er Tysklands absolut største fodboldklub med 26 tyske mesterskaber i historien samt fem sejre i Europa Cup’en og Champions League.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve