Morten Bruun: Det absolutte lavpunkt i Bendtners karriere

Fodboldeksperten kalder den seneste udvikling i Bendtners problemer for ganske usædvanlig.

Manden i midten, Nicklas Bendtner, får god tid til at tænke på fremtiden nu, efter han er blevet fritstillet fra træning i hans tyske klub Wolfsburg. (Foto: BAX LINDHARDT © Scanpix)

Fodboldekspert Morten Bruun er ikke i tvivl om, når det kommer til den seneste udvikling på det mislykkede ægteskab mellem Nicklas Bendtner og hans tyske arbejdsgiver VfL Wolfsburg.

- Det er det absolutte lavpunkt i Nicklas Bendtners karriere. At man som professionel klub når til et punkt, hvor man hverken vil se en spiller til træning eller kamp, er alligevel ganske usædvanligt, lyder det fra fodboldkommentatoren, efter angriberen nu er blevet fritstillet fra træning og derfor ikke behøver at dukke op i klubben mere.

Nicklas Bendtner har i de seneste måneder trænet alene i Wolfsburg, på grund af adskillige disciplinære situationer, senest er han kommet for sent til træning. Men nu behøver han altså ikke at møde op længere.

Nu kræver det selvdisciplin

Og det er i virkeligheden nok den eneste løsning på situationen med alenetræning, mener Morten Bruun.

- Det er på mange måder det mest humane i virkeligheden, da det ellers har karakter af ren afstraffelse. Det bliver uværdigt på et tidspunkt at have en spiller rendende og træne for sig selv, vurderer Morten Bruun, der håber at Nicklas Bendtner har selvdisciplin nok til at holde sig i form det kommende stykke tid

Hvad har han nu af muligheder for at spille i en anden klub?

- Lige nu kan jeg ikke se, at han har nogle muligheder. Så er vi ude i lande som Island, og det kommer jo ikke på tale. Han skal afvente sommerferien, og så må vi håbe for ham, at han kan finde sig en klub, hvor han kan træne med, for der er stor forskel på løbe en tur i skoven og regulær fodboldtræning, siger Morten Bruun.

Nicklas Bendtner har kontrakt med Wolfsburg til 2017, men nu arbejder begge parter på at opløse den kontrakt.

Facebook
Twitter