Så er den gal igen: Bendtner kom for sent til træning

Nicklas Bendtner kom daskende tre kvarter for sent til tirsdagens træning i Wolfsburg, der nu overvejer, hvad de skal stille op med danskeren.

Nicklas Bendtner har ikke haft en heldig tid i Wolfsburg. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Hvis man har svært ved at komme på holdet, så er det altid en god idé at give den en ordentlig skalle til træning. Som minimum er det anbefalelsesværdigt at dukke op til aftalt tid, men den del glippede tirsdag morgen for den danske angriber Nicklas Bendtner.

Danskeren, der i forvejen er langt ude i kulden i Wolfsburg, kom ifølge den tyske avis Bild hele 45 minutter for sent til træner Dieter Heckings formiddagstræningspas.

Bendtner blev derefter udelukket fra at deltage i træningen.

Nicklas Bendtner har ikke været i aktion for Wolfsburg siden 6. februar, hvor han var ganske anonym i et 3-0-nederlag til Schalke 04.

Til gengæld gjorde han sig senere bemærket, da han poserede ved siden af en Mercedes på sin Instagramprofil. Et stunt, man ikke ligefrem jublede over i Wolfsburg, der er ejet af konkurrenten Volkswagen.

Flere tysker medier mener at vide, at sportsdirektør i Wolfsburg, Klaus Allofs, i forbindelse med dagens eftermiddagstræning i folkevognsklubben vil kommentere på Nicklas Bendtners seneste eskapade.