Solbakken sender sviner mod FC Köln

Ståle Solbakken skælder i et interview med fodboldmagasinet Kicker ud på FC Köln, der fyrede ham i april.

Ståle Solbakken har aldrig været bange for at tale, og det gør han igen til fodboldmagasinet Kicker. (Foto: Kai Pfaffenbach © Scanpix)

Ståle Solbakken er stadig vred over den behandling, som han fik i forbindelse med fyringen i bundesligaklubben FC Köln.

Han skælder i et interview med det tyske fodboldmagasin Kicker blandt andet ud på klubbens vicepræsident, den tidligere landsholdsmålmand Harald "Toni" Schumacher.

Nordmanden mener, at Schumacher har løjet om Solbakken med det formål at få ham væk fra klubben.

- Han taler, som om han er en sportsdirektør, der er sendt fra himlen, og spreder løgne om, at jeg ikke vil bruge de unge spillere.

- Og da han så sad i mit køkken, havde han ikke mod nok til at fortælle det til mig, siger den tidligere FCK-træner i interviewet.

Her kritiserer han også bestyrelsesformand Claus Horstmann for at spille dobbeltspil i dagene omkring fyringen.

Ståle Solbakken sendte Horstmann en sms, hvor han gjorde klart, at han havde tænkt sig at tage turen med Köln ned i 2. Bundesliga, hvis det blev nødvendigt.

- Han svarede, at det lød godt, men syv timer senere var det forbi. Når man træffer sådan en beslutning, har man ikke spillet med åbne kort, siger Solbakken.

Den kommende Wolverhampton-træner indrømmer dog også, at han selv har begået fejl, og at det ikke var smart for hverken ham eller klubben at lægge sig ud med sportsdirektør Volker Finke.

Til gengæld mener han, at klubben burde have givet ham længere snor og mere tid til at foretage en større udskiftning i truppen.

- Vi havde spillere, der var døde i hovedet. De havde spillet for længe i FC Köln, og det var problemet, siger Solbakken.

Facebook
Twitter