Vanvittige scener: Dommer udvandrer fra Bundesligakamp

Leverkusen-træner Roger Schmidt nægtede af forlade banen mod Dortmund. Så skred dommeren.

Tyskland plejer at være garant for ordentlighed, men i søndagens Bundesligakamp mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund var det hele tæt ved at gå op i hat og briller.

Med små 30 minutter tilbage af opgøret valgte dommer Felix Zwayer at sende Leverkusen-træner Roger Schmidt op på tribunen, men det nægtede Schmidt pure og så tog Felix Zwayer affære.

Manden i sort skred ganske enkelt fra kampen. Og beordrede de to målløse mandskaber samme vej.

Derefter gik de to holds spillere også i omklædningsrummet, mens tilskuerne på BayArena blev efterladt godt forvirrede.

Kontroversen mellem Leverkusen-træner Roger Schmidt og dommer Felix Zwayer opstod efter en situation, hvor Zwayer dømte frispark til Dortmund.

Det protesterede Leverkusen-spillerne over, da de ikke mente, frisparket blev taget det korrekte sted. Dortmund scorede i forbindelse med selvsamme frispark, da de hurtigt satte spillet i gang og fangede Leverkusen-spillerne på sengen.

Det fik Roger Schmidt op i det røde felt, hvorefter Felix Zwayer udviste Leverkusen-træneren. En udvisning, Schmidt altså nægtede at acceptere.

Spillet er siden blevet genoptaget.

Dommer Felix Zwayer har endda allerede været i fokus igen, da han ikke fløjtede for straffespark i en situation, hvor Leverkusen-spillerne var overbeviste om, at en Dortmund-mand havde hånd på bolden.

Opdateret: Dortmund vandt kampen 1-0

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve

Læs også

  1. Smukt saksesparksmål i Bayern-sejr