Udlandet skriver: All Star-team uden Lionel Messi

Robbie Savage er klummeskribent for Daily Mirror. I dag har han sat sit VM-All Star-hold.

Lionel Messi i et koncentreret øjeblik til torsdagens træning i Vespasiano tæt på Belo Horizonte. På søndag skal han i aktion igen, når VM-finalen spilles på Maracana i Rio de Janeiro. (Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATA)

Robbie Savage spillede blandt andet for klubber som Leicester, Blackburn og Derby, og fra 1995 til 2005 opnåede den langhårede midtbanespiller 39 landskampe for Wales.

Siden Robbie Savage stoppede sin aktive karriere i 2008, har han optrådt som ekspert og klummeskribent for flere britiske medier, og i det er denne sammenhæng, at han her er aktuel.

Robbie Savage har i dagens udgave af avisen Daily Mirror nemlig udtaget sit VM-All Star-hold på baggrund af VMs første 62 kampe.

Holdet kan ses med nogle af Robbie Savages kommentarer herunder. Og jeg har primært bidt mærke i, at han ikke har Lionel Messi med. Den lille argentiner er ellers generelt anset som en af slutrundens bedste spillere.

Manuel Neuer havde ikke meget at lave i semifinalen mod Brasilien. Men i de foregående kampe mod Algeriet og Frannkrig viste han høj klasse. (Foto: AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA)

Manuel Neuer, Tyskland

Har taget kunsten at spille keeper-sweeper til nye højder.

Fabian Johnson, USA

Philipp Lahm har været outstanding for Tyskland, men har spillet de fleste kampe på midbanen. Så Johnson får min stemme, da han har været den bedste angrebsback i turneringen.

Thiago Silva, Brasilien

Havde karantæne i semifinalen, hvor nederlaget på 1-7 til Tyskland viste, hvor savnet han var.

Manuel Neuer havde ikke meget at lave i semifinalen mod Brasilien. Men i de foregående kampe mod Algeriet og Frannkrig viste han høj klasse. (Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATA)

Ezequiel Garay, Argentina

Argentinas defensiv er bygget på disciplin, og Garay har været en klippe i forsvaret.

Junior Diaz, Costa Rica

Turneringens overraskelse har været Costa Rica, og Diaz har været en af de bedste backs og har bidraget med masser af energi.

Javier Mascherano, Argentina

Har været et robust menneskeskjold foran det argentinske forsvar.

Manuel Neuer havde ikke meget at lave i semifinalen mod Brasilien. Men i de foregående kampe mod Algeriet og Frannkrig viste han høj klasse. (Foto: Eddie Keogh © Scanpix)

Toni Kroos, Tyskland

Nu ved du, hvorfor Manchester United forsøgte at købe ham inden VM.

Arjen Robben, Holland

Selv om han har brugt en stor del af tiden på at ligge ned, kommer han med på mit hold alene på grund af sejren over Spanien.

James Rodriguez, Colombia

Outstanding både i feltet og udenfor. Næste stop Premier League?

Thomas Müller, Tyskland

Fem mål og tre assists indtil nu. Kan som ved VM i 2010 ende som VM-topscorer.

Neymar, Brasilien

Ikke underligt, at brasilianerne havde så store forhåbninger til ham. Håber, du snart er klar igen, kid.

Manuel Neuer havde ikke meget at lave i semifinalen mod Brasilien. Men i de foregående kampe mod Algeriet og Frannkrig viste han høj klasse. (Foto: Marcus Brandt © Scanpix)

Træner: Jurgen Klinsmann, USA

Fik meget ud af en begrænset trup. Er han Englands næste landstræner?

På alle hverdage under VM har Marco de los Reyes set på, hvad udenlandske medier skriver om slutrunden. Dette er den sidste artikel i rækken.

Facebook
Twitter