VÆR MED: Sæt det alternative verdenshold med Wulffmorgenthaler

Sammen med makkerparret Morgenthaler og Wulff er DR gået på jagt efter de mest outrerede, gakkede og besynderlige VM-spillere.

Sammen med Wulffmorgenthaler har du en opgave under VM. Du skal holde øje med de mest outrerede og gakkede spillere og nominere dem til det alternative verdenshold. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Til hvert VM er der nogle spillere, der imponerer alle med deres tekniske og taktiske færdigheder. Og så er der de spillere, der på den ene eller anden måde træder lidt ved siden af og gør opmærksom på sig selv på grund af deres udseende, deres væremåde eller deres handlinger.

De spillere vil DR gerne hylde, og vil derfor under VM i selskab med makkerparret Anders Morgenthaler og Mikael Wulff skabe et alternativt verdenshold bestående af 11 spillere og en vanvittig træner.

Du kan løbende nominere de mest outrerede, gakkede og besynderlige VM-spillere til holdet. De spillere som kommer på holdet vil blive tegnet og blive til et kunstværk, som man kan se på Islands Brygge.

Sådan nominerer du en spiller

Du nominerer en spiller til verdensholdet på følgende måde:

Send en mail til verdenshold@dr.dk med navn på spilleren og en kort begrundelse

Nominer din spiller med begrundelse på Twitter @drsporten med #drverdenshold

Nominer din spiller via 1212 med ordet LIGA (mellemrum) navn på spiller og begrundelse.

Blandt de bedste nomineringer trækker vi lod om fem specielt fremstillede verdensholds-t-shirts.

Facebook
Twitter