VIDEO Er det sæsonens mest kiksede highfive?

Sjampagnebold har bidt mærke i to Hobrotilhængeres manglende koordinationsevne.

Der var højt humør på det tribuneafsnit, hvor Hobros fans havde fået plads på Brøndby Stadion efter det jyske mandskabs 1-0-sejr. Men midt i det hele udspillede der sig en scene, som Sjampagneboldredaktionen med vanlig sans for menneskeligt drama bemærkede.

Særligt to af de medrejsende Hobro-aficionados var nemlig så begejstrede efter sæsonens tredje sejr over de blå-gule fra Vestegnen, at det i svær grad påvirkede deres øje til hånd-koordination. I et behjertet forsøg på både at uddele highfives og samtidig balancere med en fadøl i hånden gik det galt.

Først og fremmest fordi der aldrig opstod kontakt mellem de nordjyske herrers håndflader, men også fordi der blev svinget arm med så stor ivrighed, at den ene af de to - formentlig lettere overrislede - mandspersoner simpelthen væltede direkte ud over sæderækken foran ham.

Øverst i artiklen kan du se de to Hobrofans byde ind med den hidtil mest kiksede high five i denne superligasæson. 

Sjampagnebold giver dig hver mandag det alternative tilbageblik på weekendens Superligarunde. Du kan se med live klokken 11.00, eller på et hvilket som helst andet tidspunkt, på dr.dk/sporten.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk