VIDEO Grinende Pierre-Emile: Nu skal vi have en cola …

Den danske midtbanespiller var i strålende humør efter 2-0-sejren over Serbien ved EM.

Efter sejren over Tjekkiet i EM-turneringens første kamp ønskede Pierre-Emile Højbjerg sig bare en cola. Et ønske som DR Sportens udsendte reporter opfyldte for den unge Bayern München-spiller dagen derpå ved U21-landsholdets træning, hvor han overrakte ham en flaske af berømte læskedrik.

Efter den vigtige og imponerende 2-0-sejr over Serbien, der sikrede Danmark både en plads i EM-semifinalen og en billet til næste sommers OL i Rio, kunne han ikke dy sig for at gentage ønsket.

- Nu skal vi have en cola, sagde han grinende, inden han hurtigt slog joken ihjel igen.

- Nej, den er død, konstaterede han med et stort smil til DR Sportens Tina Müllers store fornøjelse.

Se hele interviewet øverst i artiklen

Vi glæder os til semifinalen

I og med Tyskland kun formåede at spille 1-1 mod Tjekkiet ender Danmark på førstepladsen i gruppen.

- Det er klart, at vi skal holde fast i koncentrationen, vi skal holde fast i at være gode og spille på højt niveau. For det er klart, at vi også vil spille med på i semifinalen, og vi vil også gerne vinde, så vi glæder os.

Hvad er det I er så gode til som hold?

- Hvis I har set nogle af billederne inde fra omklædningsrummet, så siger det lidt. Vi var glade, vi var stolte og vi var også lidt lettede. Men vi var endnu mere motiverede for at komme langt i turneringen, og vi er klar til det her. Vores chance er nu. Vi glæder os, siger Pierre-Emile om semifinalen, der skal spilles på lørdag.

Hvem Danmark skal møde er endnu helt åbent, og det kan blive enten Sverige, England, Portugal eller Italien. 

Facebook
Twitter