VIDEO Harder i vild jubel efter mesterskabstriumf: Det kunne ikke være meget bedre

For anden gang på seks måneder er Pernille Harder mester, efter det søndag lykkedes Wolfsburg at vinde det tyske mesterskab.

Søndag kunne Pernille Harder og resten af Wolfsburg-holdet lade sig hylde som tyske mestre – det var på trods af et 2-0-nederlag ude mod Freiburg. Men da de nærmeste forfølgere fra Turbine Potsdam måtte se sig slået af Bayern München, så endte mesterskabet hos Wolfsburg.

- Det er superfedt. Det kunne ikke være meget bedre, siger Pernille Harder til DR Sporten

Den danske landsholdsanfører kom til Wolfsburg i vinter fra den svenske mesterklub, Linköpings FC, hvor hun sluttede af med at vinde det svenske mesterskab. Og det var med blandt andet målet om et tysk mesterskab, Harder rykkede til Tyskland

- Det var jo det, jeg håbede på, da jeg kom til Wolfsburg i vinters, og nu står jeg med det tyske mesterskab. Jeg er virkelig glad for, jeg kunne hjælpe holdet med at få det her guld.

- Det seneste halve år har ikke kunne være meget bedre. Jeg har vundet en masse kampe, i dag tabte vi så… men vi vandt det tyske mesterskab, så det er okay, lyder det fra Pernille Harder.

To kan blive til tre

Den 27. maj venter pokalfinalen så for Wolfsburg, når de skal op mod SC Sand - her kan Harder vinde det tredje trofæ inden for et halvt år

- Det er okay – det kan ikke blive meget bedre.

Der gik ikke lang tid fra, Pernille Harder skiftede til Wolfsburg, før hun blev fast spiller på holdet. Og den succes hun har tænkt sig at tage med til landsholdet, hvor der er EM til sommer.

- Jeg spiller kampe hver weekend på et rigtig højt niveau, og det tager jeg selvfølgelig med til EM. Jeg udvikler mig hele tiden, så det tager jeg med, og jeg håber, vi kan gøre det godt der, fortæller Harder.

EM spilles i Holland og løber fra den 16. juli til den 6. august. Danmark er i gruppe med Holland, Norge og Belgien.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk