VIDEO Hurtig amerikaner laver rekordscoring

Alex Morgan åbnede OL-kvalifikationen med et mål efter kun 12 sekunder.

Alex Morgan har scoret det hurtigste mål i en OL-kvalifikationskamp arrangeret af CONCACAF. (Foto: Ronald Martinez © Scanpix)

To pladser i den olympiske fodboldturnering er lige nu på spil i USA. Her er otte nationer samlet, og værternes Alex Morgan åbnede kvalifikationen med lidt af en bedrift.

Hun scorede nemlig efter kun 12 sekunders spil i USA’s åbningskamp mod Costa Rica. Det er det hurtigste mål i en OL-kvalifikationskamp arrangeret af CONCACAF. Målet kan du se her:

USA vandt i øvrigt kampen med svimlende 5-0, og verdensmestrene er naturligvis en klar favorit til at snuppe den ene OL-billet. Den klareste bejler til den anden OL-plads er Canada, der har hyret danske Kenneth Heiner-Møller som assistenttræner i denne kvalifikationsturnering.

De otte hold er delt op i to puljer med fire hold i hver. De to bedste mandskaber fra hver pulje går videre til semifinalerne, hvorefter to hold så mødes i finalen. Begge finalehold kommer også med til OL.

Gruppe A består af USA, Costa Rica, Mexico og Puerto Rico. Gruppe B består af Canada, Guyana, Guatemala og Trinidad & Tobago. Turneringen slutter den 21. februar.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve