VIDEO KoldingQ-spiller scorer verdens bedste mål

Sanne Troelsgaards langskud mod Fortuna Hjørring er kåret til verdens bedste mål i april.

Et mål ud over det sædvanlige. Langt ud over det sædvanlige, faktisk.

Sådan kan Sanne Troelsgaards scoring mod Fortuna Hjørring passende beskrives. Det er hele 60 procent af deltagerne i en afstemning enige om, og derfor er scoringen nu kåret til verdens bedste kvindefodboldmål i april.

- Det er ret fantastisk! Jeg vidste slet ikke, der var sådan en nominering, før jeg så det på nettet, siger Sanne Troelsgaard til DR.

Målet, som du kan se i playeren herover, blev scoret i en udekamp mod Fortuna Hjørring. KoldingQ vandt kampen med 4-2, hvilket i øvrigt var Koldings første sejr i Hjørring nogensinde.

Jagter medaljer

Derfor har Koldingspillerne både fejret den historiske sejr og det ekstraordinært flotte mål, fortæller Sanne Troelsgaard:

- Holdkammeraterne er selvfølgelig stolte over at spille på et hold, der også kommer i medierne. Og jeg skal jo også takke dem. Selvom det er mig der afslutter, så er det lige så meget en god holdpræstation.

Nu forsøger KoldingQ at holde fast i den aktuelle tredjeplads i slutspillet, og næste skridt i medaljejagten kan tages allerede lørdag på hjemmebane imod OB.

Afstemningen er lavet af det respekterede kvindefodboldmedie Womens Soccer United. Vidoen øverst i artiklen er stillet til rådighed af KoldingQtv.

https://twitter.com/applessquabble/status/589872701331865600

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk