Video: Landsholdet synger fødselsdagssang for Sørensen

En rygskade satte en stopper for Thomas Sørensens muligheder for at komme med til EM, men spillerne har sendt ham en hilsen på keeperens 36 års fødselsdag.

Thomas Sørensen er ikke med i Polen & Ukraine, men han er bestemt ikke glemt på landsholdet. (Foto: Claus Bech © Scanpix)

En skade betød, at Thomas Sørensen ikke kom med til EM-slutrunden, men den danske målmand har stadig en stor plads i landsholdsspillernes bevidsthed.

Derfor har spillerne her til morgen lagt en video på DBU's hjemmeside, hvor de synger fødselsdagssang for Stoke-keeperen, der i dag fylder 36 år.

- Thomas blev ulykkeligvis skadet, og er ikke en del af truppen herovre. Men han har haft en stor betydning for, at vi overhovedet er her, og han er stadig en stor del af vores tanker. Vi føler med ham, og vi vil følge hans comeback, ligesom vi ved, at han følger os herovre. Derfor vil vi gerne sende ham en fødselsdagshilsen i form af den traditionelle fødselsdagssang, siger Christian Poulsen til DBU's hjemmeside.

Poulsen synger selv for - og hvordan han klarer dét, kan du se herunder eller på dbu.dk, hvor du også kan se flere videoklip fra den danske lejr.

Facebook
Twitter