Her er Danmarks tre nøglespillere til VM-braget mod Frankrig - men hvem er vigtigst?

DR Sportens fodboldkommentator Andreas Kraul kommer her med sit bud på tre afgørende danskere inden aftenens VM-kamp.

Christian Eriksen og Kasper Schmeichel får to af hovedrollerne i braget mod Frankrig. (Foto: © Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix)

Det kræver lidt mer' end en danskvand at vinde for et lille land.

Rockgruppen Big Fat Snake kunne let synge ovenstående strofe fra fodboldsangen Big Boys in Red & White, når herrelandsholdet i aften går på banen til VM-braget mod Frankrig.

Jo jo, Chritian Eriksen og kompagni skal da også huske at drikke og spise fornuftigt i Qatars hede, men slaget skal hovedsageligt slås på banen.

Så hvem bliver Danmarks general, major og oberst?

Herunder kommer DR Sportens fodboldkommentator Andreas Kraul med sit bud på, hvem af de danske landsholdsspillere, som bliver mest afgørende mod Frankrigs verdensstjerner.

Christian Eriksen

Christian Eriksen var tæt på at score mod Tunesien og et af Danmarks bedste bud på en målscorer mod Frankrig, mener Andreas Kraul. (Foto: © Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix)

Danmark kommer under pres mod Frankrig, og det bliver derfor enormt vigtigt med omhyggelig boldomgang, forklarer Andreas Kraul. Og dét er Christian Eriksen blandt andet dygtig til, hvorfor midtbanestjernen bliver ekstremt afgørende mod Frankrig.

- Christian Eriksen er god til at skabe rum for andre og sætte sine medspillere op. I Nations League-sejren mod Frankrig i september spillede han en kongekamp og gjorde forskellen. Danmark er så afhængige af ham, siger Andreas Kraul.

- Derudover er han vores bedste bud på en målscorer. Han er virkelig skarp i øjeblikket, og det var kun en superredning fra Tunesiens målvogter, som gjorde, at Eriksen ikke scorer fra kanten af feltet.

Kasper Schmeichel

Den franske offensiv bliver tæt på umulig at holde fra chancer, hvorfor Kasper Schmeichel får en hovedrolle, siger Andreas Kraul. (Foto: © BERNADETT SZABO)

Frankrig er velsignet med et væld af offensive profiler - eller som Andreas Kraul siger: Der venter Danmark en "toptunet fransk sportsvogn" på den anden banehalvdel klar til at gasse op.

- Det er svært at forestille sig en kamp mod Frankrig, uden at de får tre-fire store chancer, og derfor er vi afhængige af, at Kasper Schmeichel står en god kamp.

- Han var afgørende i Nations League-sejrene mod Frankrig, stod godt mod Tunesien i den første gruppekamp, og han lever for det her. Han virker klar, og vi kommer ikke uden om, at vi får brug for endnu en god præstation fra Schmeichel.

Rasmus Nissen Kristensen

Hvis Rasmus Kristensen bliver valgt som Danmark højre back, får han til opgave at dække Frankrigs stjerneangriber Kylian Mbappé. (Foto: © Gregers Tycho, Ritzau)

DR Sportens fodboldkommentator erkender, at Rasmus Nissen Kristensen er det "frække bud", da han modsat de to første på listen ikke er 100 procent sikker på, at højre backen starter mod Frankrig.

Men hvis han gør, bliver Rasmus Nissen Kristensen manden, som får til opgave at dække PSG's franske guldfulg, Kylian Mbappé, fortæller Andreas Kraul.

- Jeg kan godt forstå, hvis Rasmus Nissen Kristensen er vågnet et par gange i løbet af natten og har tænkt, "puha, er det virkelig det, jeg skal?". Der bliver brug for en god, koncentreret og fysisk indsats fra Rasmus, siger han.

- Det bliver en stor opgave, men han har værktøjerne til at løse opgaven. Med det sagt, kan han ikke løse den selv, og han skal have hjælp. Det er helt sikkert også planen, at Joachim Andersen og Rasmus Nissen får til fællesopgave at dæmme op for Mbappe.

Om det lykkes det danske landshold at holde snor i Kylian Mbappé og de andre franske stjerner kan du følge med i på DR Lyd, i din radio på P4 eller på dr.dk. Kampen begynder klokken 17. Den kan ses på TV 2.