Den australske landsholdsspiller Cameron Devlin leder med garanti efter nummeret til den lokale glarmester, så han kan få Lionel Messis trøje i glas og ramme.
Han byttede sig nemlig til argentinerens trøje, efter Argentina havde sendt Australien hjem fra VM.
En trøje, der sikkert kommer til at repræsentere både affektionsværdi og rigtig værdi, da opgøret samtidig markerede Lionel Messis kamp nummer 1.000 i karrieren.
- Ingen af holdkammeraterne havde sagt noget, så jeg tog chancen, og så sagde han: "Vi ses indenfor", fortæller den australske midtbanespiller til mediet ABC News, inden han fortæller, at Lionel Messi overraskende også valgte at tage imod hans trøje, selvom han ikke havde spillet et eneste minut til VM.
Mere uheldig var Australiens Jason Cummings, da franske Kylian Mbappé ikke ville bytte trøje med ham.
Til gengæld fik Ghanas Thomas Partey en tommelfinger opad til den forespørgsel, han gav Luis Suarez. Og de to Celtic-spillere Daizen Maeda og Josip Juranovic byttede såmænd også trøje efter Japans nederlag til Kroatien.
Polens Matty Cash?
Ja, han føler sikkert også, at han har vundet en hel del ved VM, selvom polakkerne kun fik en enkelt sejr i Qatar.
Billeder på sociale medier viser, at han kunne rejse hjem med både Lionel Messis og Kylian Mbappés trøje i tasken.
Naturligt at samle
Til VM bliver der altså byttet trøjer hurtigere, end vi andre når at bytte gaver til en pakkeleg.
Og det er der en ganske naturlig årsag til, fortæller Michael Winterdahl, der er hjerneforsker på Aarhus Universitet.
- Mennesker er udviklet meget før, at vi nåede ind i det teknologiske samfund, som vi lever i nu. Førhen var det livsvigtigt at samle. Samlerne var dem, der sikrede familiens overlevelse. Derfor har vi generne for at være samlere i os.
- At vi samler hænger helt klart sammen med vores belønningssystem i hjernen. Der er en konkret belønning, når du finder noget, du godt kan lide. Så bliver der nemlig frigivet endorfiner og dopamin, forklarer han.
På den måde adskiller fodboldtrøjer sig altså ikke væsentligt fra rodfrugter eller bær, som der blev samlet for mange år siden, siger Michael Winterdahl.
- Fodboldtrøjer er præcis som alt andet, du kan samle på. Det handler om at have det sjældne eksemplar. På den måde lever det op til samlerkriterierne om, at tingene skal være sjældne og repræsentere en følelsesmæssig værdi.
Trøjebytteri i næsten 100 år
Derfor er trøjebytteriet heller ikke noget nyt.
Faktisk har det ifølge det internationale fodboldforbund, Fifa, eksisteret siden 1931, hvor der første gang blev byttet trøjer efter en landskamp mellem England og Frankrig.
Dengang fyldte franskmændene ikke meget i international fodbold, og derfor ønskede de at beholde de engelske trøjer som et minde.
Det første trøjebyt ved VM fandt til gengæld først sted i 1954.
Nogle år senere begyndte også landsholdslegenden Morten Olsen at blive en ivrig trøjebytter, fortæller han til DR Sporten.
Blandt andet har Morten Olsen en trøje fra Pelé, Zico og Diego Maradona.
- Jeg byttede, hvis jeg havde spillet mod en, som jeg synes om. Hvis de havde en pragtfuld og flot trøje. Eller hvis det havde været en god kamp, så jeg havde et minde fra kampen.
I dag har Morten Olsen givet mange af trøjerne væk, men én trøje har en særlig plads på kontoret: Pelés trøje, som han fik i forbindelse med sin sidste landskamp i 1989.
- Det er dén, jeg er mest glad for. Dengang jeg spillede som knægt på gader og veje, så vi også Pelé debutere ved VM i 1958. Brasilien spillede det ypperste fodbold, og det var den fodbold, vi gerne ville efterligne.
- Derfor hænger den smukt på mit kontor den dag i dag, siger han.
Hermed et godt fif og en god placering givet videre til australske Cameron Devlin, hvis han gerne vil mindes om det magiske møde med Messi om mange år.
Direkte modstander. Ellers er det for meget
Den danske EM-vinder fra 1992 Kent Nielsen byttede sig også til sin andel af fodboldtrøjer i sin aktive karriere.
Et slag på tasken er 50-75 byttehandler, men det skete oftest i forbindelse med landskampe og europæiske kampe, forklarer den nuværende Silkeborg-træner. Sådan er det ikke længere.
- Når man kigger mod England i dag, er det stort set hele tiden, de bytter trøjer, siger Kent Nielsen, der fik 54 kampe for Danmark.
Da Kent Nielsen gjorde sig i forsvaret på det danske landshold, var der ikke noget med at jagte en bestemt trøje fra en bestemt spiller. Kutymen var, at man byttede med den spiller, man havde spillet direkte overfor.
- Jeg synes, det kan blive for meget, hvis man vil have en spillers trøje, som man i anførselstegn ikke har mødt direkte på banen, siger superligatræneren.
Men den gammeldags tilgang til trøjebytteriet kan nu også kaste noget godt af sig. Især når man møder Frankrig ved en EM-slutrunde.
- Der er ingen tvivl om, at Cantonas trøje fra EM er jeg selvfølgelig glad for, siger Kent Nielsen.
Et halvt år efter trøjebyttet skiftede den tidligere franske fodboldstjerne Eric Cantona fra Leeds United til Manchester United og satte et stort aftryk på Premier League.
Det er dog den rød-hvide trøje fra EM-finalen i 1992, Kent Nielsen er mest glad for.