Eksperterne udpeger de bedste spillere fra gruppespillet. Er du enig?

Hvem har imponeret eksperterne mest? Få svaret her.

Andreas Kraul har Messi i sin startopstilling som den eneste af de to eksperter. (Foto: © Unknown, IMAGO/Pro Shots)

Det har været et mindeværdigt gruppespil ved VM i fodbold, der blandt andet vil blive husket for, at Marokko blev den første afrikanske gruppevinder siden 1998, brasilianske drømmemål og en jævnbyrdighed så stor, at ingen nationer kom videre fra gruppen med tre sejre.

Men hvem har egentlig imponeret eksperterne mest?

Herunder giver DR Sportens fodboldkommentator Andreas Kraul og fodboldekspert Arnela Muminović deres bud på, hvem der har været de 11 bedste spillere ved VM indtil nu.

Andreas Krauls favorithold

På Andreas Krauls hold er der fundet plads til nogle af de store stjerner, men der har også sneget sig en række spillere med, som ikke havde fået en plads på et drømmehold før slutrundens indledning.

- Særligt blandt midtbanespillerne har der været positive overraskelser i gruppekampene, siger Andreas Kraul.

- Spillerne på den centrale midtbane på mit hold er dem, der har overrasket mig mest til VM. Vi har VM's yngste anfører på midtbanen i form af Tyler Adams fra USA sammen med Mohammed Kudus fra Ghana, som virkelig har skabt sig et navn. Det er en meget ung midtbane, men også en midtbane, der er fantastisk at se på. De har virkelig beriget slutrunden.

USA's Tyler Adams i duel med Irans Saman Ghoddos på Al-Thumama Stadium den 29. november. (Foto: © FAbrice Coffrini, Ritzau Scanpix)

Arnela Muminovićs favorithold

På Arnela Muminovićs hold finder vi blandt andre Hollands Cody Gakpo, der har fået lidt af et gennembrud ved det her VM, som er hans første.

- Jeg synes ikke, Holland har spillet godt endnu, men ham her er svær at ignorere. Selv om han spiller godt for PSV Eindhoven i Æresdivisionen hjemme i Holland, er det ikke ensbetydende med, at han også kan være afgørende for sit landshold på den store scene, men det har han været.

- Han har scoret med højre fod, venstre fod og hovedet. Kort sagt en meget komplet spiller, der dækker alle pladserne oppe foran. Jeg tænker, at han skifter til en større klub inden for et års tid.

Cody Gakpo scorer mod Qatar på Al-Bayt Stadium den 29. november. (Foto: © KARIM JAAFAR, Ritzau Scanpix)

- Jeg har ligesom Andreas Kraul også taget Mohammed Kudus med. Selv om Ghana ikke kom videre fra gruppespillet, har 22-årige Kudus fået sit store gennembrud på landsholdet. Han har spillet tre forskellige pladser, og han har vist et potentiale, der kan blive voldsomt, hvis han fortsætter sin udvikling i samme tempo som hidtil.

- Muligvis den næste store, afrikanske stjerne, som jeg gætter på spiller i Premier League inden for det næste års tid. Det er vildt fedt, at vi har kunnet nyde ham i nogle sæsoner i Superligaen.