GOOOOL! Hør de brasilianske kommentatorer gå amok over Casemiros drømmehug

Der var voldsom glæde at spore i kommentatorboksen, da Brasilien scorede til 1-0 mod Schweiz.

De spansk- og portugisisktalende lande har i lang tid været kendt for deres energiske og langtrukne jubelbrøl i forbindelse med sportsbegivenheder.

Og mandag aften var ingen undtagelse, da Brasilien slog Schweiz med 1-0 og dermed er videre til ottendelsfinalerne ved VM i Qatar.

Akkurat som i første spillerunde, så holdt det hårdt for brasilianerne. En sløv start på begge opgør er blevet stærkt efterfulgt af tungt pres mod modstandernes mål i den sidste del af kampene.

Men mon ikke det blot har gjort forløsningen og festlighederne endnu større, når netmaskerne til sidst har blafret i modstandernes mål.

I 2-0-sejren mod Serbien var det Richarlison, der fik gang i festen i nok hele Brasilien med sin drømmescoring på saksespark. Og mandag aften var det så Casemiros tur til at sende den brasilianske kommentators stemmebånd på overarbejde.

For med 0-0 på måltavlen og syv minutter igen fik Casemiro bolden i feltet. Uden at tænke mere over det klappede Manchester United-spilleren til kuglen og bragede den ind i kassen til en sen 1-0-føring.

Scoringen sendte ekstase både på de gulklædte lægter og i kommentatorboksen, hvor der blev råbt "goool" i lidt over 20 sekunder. Og en sådan lungekapacitet må man nok bare bøje sig i støvet for.

Du kan se scoringen og den ekstatiske jubel fra kommentatoren i videoen øverst i artiklen.