KAMPEN PÅ 1 MINUT Av, av, av - USA kører Thailand midt over med VM-målrekord

Thailand fik ikke et ben til jorden, da USA vandt overlegent 13-0 i deres første VM-kamp.

USA sætter målrekord ved VM

Thailand fik en start på VM-slutrunden, som længe vil forfølge dem. 13-0 tabte de til de amerikanske verdensmestre.

Amerikanerne kommer til VM i Frankrig som forsvarende verdensmestre, og de er faktisk den mest vindende nation, siden det officielle VM for kvinder blev indført i 1991.

Hele tre gange er det lykkedes at stå med guldmedaljen om halsen.

Dagens modstander er Thailand, som må siges af være underdogs til deres første kamp ved VM.

Det starter godt for USA, da Alex Morgan allerede efter fem minutter sætter bolden i mål med indersiden af foden. Der bliver dog dømt offside, og målet annulleres.

Syv minutter senere er Alex Morgan på pletten igen. Denne gang med hovedet, hvor hun bringer USA foran 1-0. Det er hendes landsholdsmål nummer 102.

29-årige Alex Morgan er da også et af de mest kendte navne ved VM. Foruden sine kvaliteter på fodboldbanen, er hun også en af de største fodboldstjerner i verden og en af de bedst betalte kvindelige fodboldspillere.

20 minutter er gået af kampen, da Rose Lavelle sparker fra kanten af feltet. Målmanden når den ikke, og endnu et mål ruller ind på den amerikanske målkonto.

Thailand får ikke et ben til jorden i første halvleg, mens USA fortsætter med at skyde på mål. Det resulterer i endnu en scoring - denne gang af Lindsey Horan og stillingen er 3-0 ved pausen.

Alex Morgan scorer fem mål i kampen mod Thailand. Hun har nu scoret 106 mål for det amerikanske landshold. (Foto: Lucy Nicholson © Scanpix)

I anden halvleg fortsætter helvedet for Thailand, da USA scorer fire mål på seks minutter.

Først er det Samantha Mewis der scorer til 4-0. Fire minutter senere er det den første målscorer Alex Morgan, der er får bolden i mål igen. Blot et minut efter scorer Samantha Mewis til 5-0, og ja, så bliver Rose Lavelle også dobbelt målscorer, da hun netter til 7-0.

Man skulle tro, at den storspillende Alex Morgan sætter prikken over i'et, da hun efter 74 minutter scorer kampens ottende mål, men sådan gik et ikke.

Megan Rapinoe scorer fem minutter efter til 9-0, og så skal der blot gå yderligere to minutter før Alex Morgan igen scorer. Denne gang til 10-0.

Kampen slutter 13-0.

VM-slutrunden blev sparket i gang den 7. juni og varer indtil 7. juli. Turneringen afholdes i Frankrig, og samtlige kampe kan ses på DR3 og DRTV.